Accident pe DN17. O femeie însărcinată a decedat

Pixabay
Pixabay

Un accident petrecut pe DN17 a blocat traficul. Una dintre victime, o femeie însărcinată, a ajuns în stop cardio-respirator, iar apoi a decedat. 

O femeie de 32 de ani din Baia Mare, însărcinată, a decedat, luni, în urma accidentului rutier produs pe DN 17, în localitatea Şieu Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Femeia, însărcinată în 20 de săptămâni, conducea unul dintre autoturismele implicate în accident, iar în maşină se mai aflau fiul ei, de doi ani, şi soţul, în vârstă de 33 ani.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, un şofer de 34 de ani, din localitatea bistriţeană Rusu de Jos, ar fi pătruns pe contrasens, unde a izbit frontal maşina condusă de femeia din Baia Mare.

Știrea inițială

O femeie însărcinată a intrat în stop cardio-respirator în urma unui accident rutier produs, luni, în jurul orei 11,15, pe DN 17, în localitatea Şieu Măgheruş, iar alţi doi adulţi şi un copil de doi ani se numără printre răniţi, potrivit datelor comunicate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a transmis că traficul pe DN 17, în zona unde s-a produs accidentul, este blocat total.

La locul accidentului intervin un echipaj al Ambulanţei şi trei echipaje ale SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă.

Val de accidente la început de săptămână

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Neamț. O ambulanță aflată în misiune a fost implicată. În cursul dimineții, în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2 – E 85, soldat cu vătămarea corporală a patru persoane. 

”Prin apel la 112, în jurul orei 02:58, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza comunei Sabăoani, în zona Castelului de apă. Apelantul neputând să identifice cu precizie locul evenimentului, au fost alertate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și Detașamentul de pompieri Pașcani și echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman și Pașcani”, conform ISU Neamț. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 24 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe DJ 208, la intersecția cu DN 2 – E85, în afara localității Săbăoani, a intrat în coliziune cu o ambulanță condusă de un bărbat de 41 de ani, din Ion Creangă, care se deplasa având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, conform unui comunicat de presă. 

Ciocnire între un microbuz și un TIR

Un microbuz şi un TIR au fost implicate într-un grav accident de circulaţie în Teleorman, în noaptea de duminică spre luni. Cinci persoane au murit şi alte patru au ajuns în comă la spital. Iniţial, fuseseră anunţate doar trei persoane decedate. 

Potrivit ISU Teleorman, pompierii au fost sesizați la ora 1.52, la 112, cu privire la producerea unui grav accident rutier pe raza localității Drăgănești Vlașca. În accident au fost implicate un microbuz în care se aflau opt persoane și un TIR ce transporta produse electrocasnice.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, a fost activat la acel moment Planul Roșu de Intervenție, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel