Accident mortal. Mirela Voicu: Era un jurnalist onest și o colegă minunată

Mirela Voicu
Mirela Voicu

Mirela Voicu și-a început emisiunea sa de la Antena 3 cu câteva cuvinte vizavi de o persoană despre care nu merita să se vorbească la trecut. Dar destinul a avut alt plan.

Mirela Voicu și-a început emisiunea amintind de Iuliana Gătej, jurnalistă Antena 3, care a decedat în ajunul Crăciunului, într-un accident rutier, în urmă cu trei ani. Mergea spre casă, la Focşani, și a avut un accident rutier. Din nefericire, nu a supravieţuit.

"Iuliana era o fată frumoasă. Făcea gropițe când zâmbea. Iubea foarte mult viața și își iubea foarte mult familia. Era un jurnalist onest și o colegă minunată. Operatorul cu care filmez acum era unul dintre preferații ei. Prefera să meargă la filmare, dacă se putea, cu Bogdan Jujatu. În urmă cu trei ani, în seara de ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, la ora 20:50, Iuliana a pierit într-un tragic accident din mașină. Mai avea 20 kilometri până să ajungă acasă. Iuliana avea doar 30 de ani", a spus Mirela Voicu.

Apoi, a urmat o scrisoare a Mirelei Voicu către Iuliana Gătej:

"Bună seara, din nou, Flu! Iar te salut la fel și iar îmi răspund tăcerile. Iar este ajunul ăla care ne înfioară, iar bate ceasul ăla blestemat. Iar nu înțelegem ce nu e de înțeles. Iar socotim care din noi te-ar fi putut opri. Iar ne certăm cu destinul. Iar te închidem într-o știre. Iar te băgam în chenar. Iar nu putem suna la ai tăi pentru că iar nu avem ce să le spunem. Iar ne întrebăm dacă fluturii nu mor niciodată, atunci unde se duc fluturii când se duc?

Azi este rândul meu să îți dau știri, deși aș fi preferat să nu o fac niciodată. La noi, aici, jos, atât de jos, nu se întâmplă nimic. Suntem la fel. Ne urâm mult. Ne iubim puțin, ne împiedicăm unii de alții, ne suportăm greu, ne zâmbim forțat, uităm din ce în ce mai des de tot și de toate. Ne grăbim stângaci spre niciunde, ne iubim pe furiș între două telefoane... Este ajunul ăla în care ceasurile au stat, gândurile s-au oprit brusc pentru că se urcau năuce unele peste altele. Nu știu ce faci, dar sper că ești bine. Mai vine, din când în când, câte un fluture la mine. Mă uit la el. Mă uit la tine în gândul meu, în poza ta, în mintea mea. Noapte bună, Flu, oriunde te-ai afla. Mă duc să-ți aprind lumină”.

(w670)

VEZI ȘI:  Mormântul Iulianei Gâtej, fostă jurnalistă Antena 3, vandalizat- VIDEO

 

VEZI ȘI: Strategie mârșavă de afirmare după moartea Iulianei Gătej: "E inconștiență, nu tragedie!". Paralelă cu Huidu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel