Strategie mârșavă de afirmare după moartea Iulianei Gătej: "E inconștiență, nu tragedie!". Paralelă cu Huidu

Iuliana Gătej, jurnalista care a pierit într-un tragic accident în timp ce se îndrepta cu mașina către casa copilăriei sale, este comparată cu Șerban Huidu.

Valentin Coman, într-un editorial scris pe Constanțeanul.com, face o paralelă între Fluturica și vedeta de la 'Cronica Cârcotașilor'. Este poate o reacție care șochează și care arată lipsa de omenie într-un moment cu adevărat teribil.

"Fata moare într-un accident violent de mașină, având 140 de kilometri pe oră, deși nu era pe autostradă, fără centură de siguranță deși era în mers nu în parcare, vorbind la telefonul mobil, deși este interzis de lege. Asta mie nu mi se pare tragedie, ci inconștiență sau, mai grav, dispreț față de toți ceilalți aflați pe acea șosea. Fiindcă tragedie ar fi putut fi dacă în loc de copacul care a ucis-o, vaporul pe roți pe care îl conducea ar fi lovit în plin un Logan, de exemplu, cu o familie compusă din doi părinți și doi copii care plecau în vacanță undeva, oriunde. Pe care i-ar fi omorât pe loc, i-ar fi făcut terci, le-ar fi împrăștiat organele pe câmp ca scoși din mașina de tocat, la viteza pe care o avea bolidul. Așa cum a făcut Huidu, altă vedetă de televiziune, dacă vă mai amintiți. Da, aia putea fi numită tragedie. Așa, însă, e doar inconștiență cu premeditare", a scris Valentin Coman în Constanțeanul.com.

Iuliana Gătej a murit în seara de ajun, într-un accident de mașină. Avea 30 de ani și se îndrepta spre casă, spre părinții săi, la Focșani. A ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac. Iuliana Gătej era șefa secției social de la Antena 1. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel