Accident în lanţ. 24 de mașini: BILANȚ

Ceaţa a provocat accidente în lant pe o autostradă în Chile. Au fost implicate 24 de maşini. Un om a murit, numeroşi alţii sunt răniţi. 

Şoc şi jale în Chile. Ceaţa densă a provocat un adevărat carambol în statul din America de Sud. A fost suficient ca şoferul unui camion să frâneze brusc pe o autostradă din centrul ţării. Imediat, peste acesta au venit nouă camioane. În acestea au intrat din spate cinci autorcare. În total, 24 de maşini au fost implicate în acest carambol. Totul s-ar fi putut evita, spun forţele de ordine, dacă şoferii ar fi păstrat o distanţă mai mare între autovehicule şi dacă ar fi avut viteză redusă, procedee necesare când este ceaţă.

Un mort şi nenumăraţi răniţi

Circulaţia pe autostrada din centrul statului Chile a fost închisă pe sensul de mers pe care a avut loc accidentul. Un om a murit, deja, iar alţi 50 sunt răniţi. Conform rapoartelor medicale, câţiva dintre cei răniţi sunt în stare gravă.

La producerea accidentului a contribuit, conform anchetatorilor, şi un fum gros, produs de un incendiu al vegetaţiei din zonă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel