EXCLUSIV  A murit avocatul Lucian Bolcaș. Ce nu i-am spus niciodată

A murit avocatul Lucian Bolcaș. Pentru mine a fost profesorul Bolcaș, deși n-a fost niciodată profesor, nici n-a vrut să fie. 

Mereu îl sunam când nu înțelegeam ceva juridic. Știa că-mi place să citesc legi și-mi indica articole din legislație, îmi dădea sfaturi esențiale, importante în subiectele momentului. Știrea momentului de astăzi este extrem de tristă și lasă în mine o profundă tăcere. De obicei, scriu mult, dar astăzi n-am cuvinte. ”Da, doamna Neagu” îmi răspundea de fiecare dată. Astăzi, DCNews reia un interviu pe care mi l-a acordat avocatul Lucian Bolcaș, în care am vorbit, de la distanță, despre toate. 

Ceea ce nu i-am spus niciodată a fost că-l știam de mică, ce-i drept, din poveștile bunicii mele, pentru că eram prea mică. A fost avocatul mamei mele în procesul de divorț. Bunicul meu era dărâmat pe holurile tribunalului, iar avocatul Bolcaș s-a dus, l-a luat peste umăr și i-a spus: ”Va fi bine”. 

Viața a făcut să-l cunosc și să mă bucur de sfaturile sale 20 de ani mai târziu. Pentru mine, a fost cel mai drag avocat și a fost cea mai mare onoare că l-am cunoscut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel