A fost arestat suspectul uciderii jurnalistului de investigații Jeff German

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un suspect în cazul uciderii brutale a jurnalistului de investigație Jeff German a fost arestat.

La cinci zile după uciderea violentă a jurnalistului de investigație Jeff German, poliția a arestat un funcționar public care a făcut obiectul unei serii de relatări importante ale jurnalistului ucis, care a scos la iveală acuzații de intimidare și răzbunare.

Administratorul public al districtului Clark, Robert Telles, a fost arestat de Departamentul de Poliție Metropolitană Las Vegas la domiciliul său din vestul Las Vegas-ului, în jurul orei 18:30, la doar câteva ore după ce anchetatorii au încheiat percheziția proprietății sale.

Las Vegas Review-Journal, unde German, în vârstă de 69 de ani, a lucrat de zeci de ani, a fost primul care a raportat vestea arestării.

Şeriful din comitatul Clark, Joe Lombardo, a declarat ziarului că Telles a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

German a fost găsit mort pe 3 septembrie, cu răni de înjunghiere, în afara casei sale, la aproximativ cinci mile de casa lui Telles, potrivit poliției. Autoritățile cred că a fost ucis cu o zi mai devreme în timpul unei altercații la „orele târzii ale dimineții”, conform USA Today.

Care ar fi fost mărul discordiei

Anchetatorii au percheziționat proprietatea de aproape 3.000 de metri pătrați din vestul Las Vegas-ului timp de mai bine de șase ore, înainte ca un GMC Yukon Denali roșu să fie remorcat de acolo.

Mașina, care fusese parcată pe aleea din fața casei lui Telles, corespundea descrierii unui vehicul despre care poliția spune că ar putea fi legat de uciderea jurnalistului: un Denali roșu sau maro din 2007 până în 2014, cu mânere cromate, trapă și portbagaj.

Telles, un avocat care a practicat dreptul succesoral, a obținut această funcție în 2018, înlocuind un administrator public cu trei mandate. Acesta a pierdut conducerea în iunie în fața administratorului public asistent Rita Reid, mandatul acestuia urmând a expira pe 31 decembrie 20222.

În săptămânile dinaintea alegerilor, investigațiile lui German au vorbit despre un birou „care se confruntă cu tulburări și disensiuni interne” între angajații vechi și noi aflați sub conducerea lui Telles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel