Vezi cum arată acum interpreta lui Kelly din "Salvaţi de clopoţel"

Rolul lui Kelly Kapowski din serialul "Salvaţi de clopoţel" a făcut-o celebră pe Tiffani Amber Thiessen. Acum, la 39 de ani, actrița se află într-o formă fizică de invidiat.

În vârstă de 39 de ani acum, Tiffani Amber Thiessen este căsătorită din 2005 cu actorul Brady Smith şi are împreună cu acesta o fetiţă.

Potrivit Daily Mail, Tiffani Amber Thiesen s-a  întâlnit de curând, la un matinal de la NBC, cu actorul Dennis Haskins, interpretul "domnului Belding", directorul liceului Bayside din "Salvaţi de clopoţel", lucru care de care nu a fost prea încântată.

 În 2009, realizatorul TV Jimmy Fallon aproape i-a reunit pe cei din "Salvaţi de clopoţel", însă Tiffani Amber Thiessen nu a dorit să ia parte la acel eveniment.

 "Sincer vă spun, fanii noştri încă ne iubesc şi iubesc serialul atât de mult", a declarat Dennis Haskins pentru TMZ, acesta considerând, la fel ca şi Mark Paul Gosselaar, interpretul lui Zack Morris (iubitul lui Kelly din serial), că cei care nu au uitat nici acum serialul merită ca actorii din "Salvaţi de clopoţel" să se reunească.

 În afară de rolul lui "Kelly Kapowski" din "Salvaţi de clopoţel", Tiffani Amber Thiessen s-a remarcat într-un alt serial iubit de adolescenţi, "Beverly Hills 90210", unde a interpretat-o pe Valerie Malone.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel