Simona Gherghe către Ioana Tufaru: "Noi nu am vrut să râdem de tine"

simona
simona

Scandalul declanșat de Simona Gherghe, unde în cadrul emisiunii "Acces direct"  a batjocorit-o pe Ioana Tufaru, a determinat-o pe realizatoarea de la Antena 1 să-și ceară scuze, cu lacrimi în ochi.

Marți, Ioana Tufaru a venit total schimbată la "Acces direct", iar  Simona Gherghe a fost de-a dreptul impresionată de Ioana şi a plâns în direct în emisiune.

 "Ioana, voiam să spun că nu am vrut o clipă ca atunci când ai venit în platou să te simţi umilită şi batjocorită să crezi că cineva vrea să râdă de tine. Mie nu-mi stă în fire şi nu îmi permit să râd de oameni. Ieri a fost o poveste care s-a dezvoltat urât şi nu vreau să crezi că noi te chemăm la televizor să râdem de tine", i-a transmis Simona invitatei sale.

 Aceasta a adăugat: "Oamenii de acasă aş vrea să înţeleagă că nu este un scenariu şi nu vrea nimeni să-şi bată joc de Ioana. Nici nouă nu ne-au picat bine imaginile de ieri dar sunt o realitate".

 Ioana Tufar a încercat să o liniştească pe Simona: "Ştiu că nu râzi de oameni. M-am gândit la ce s-a întâmplat. Nu a fost vina postului, ci a celor care au jignit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel