Cum arată acum Screech din "Salvaţi de clopoţel"

Dustin Diamond, actorul  care a jucat în unul dintre cele mai iubite seriale, "Salvaţi de clopoţel", a fost îndrăgit de telespectatori, însă nu a fost iubit de colegii săi de platou. Actorul a avut de-a lungul timpului și probleme financiare. fiind pe punctul de a pierde și locuința.

 Dustin Diamond a jucat rolul lui Samuel "Screech" Powers, asistentul directorului Belding în serialul "Salvaţi de clopoţel / Saved by the Bell". Serialul a fost difuzat între 1989 şi 2000 şi s-a bucurat de succces în rândul tinerilor, scrie Mediafax.

 Totuşi, actorul nu a fost iubit de colegii săi de platou, singurul cu care mai păstrează legătura fiind Dennis Haskins, interpretul directorului Belding. Dustin Diamond nu a fost invitat la şedinţa foto care a marcat 20 de ani de la lansarea serialului.

 După rolul care l-a făcut celebru, "Screech" a mai jucat în seriale TV ca "The Rerun Show", dar şi în producţii ca "American Pie", "Minor League: A Football Story".

 Dustin Diamond a avut însă de-a lungul timpului probleme financiare şi legale: în 2009 a avut un proces pentru neplata facturilor la utilităţi, în valoare de 2 milioane de dolari. În 2006 actorul a fost la un pas de a-şi pierde locuinţa din cauza ipotecii, însă a găsit o modalitate inedită de a strânge o parte din bani: a vândut tricouri inscripţionate "Am plătit 15 dolari pentru a salva casa lui Screech".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel