Andreea Marin a explicat de ce s-a ascuns de presă

andreea marin
andreea marin

Andreea Marin a explicat motivul pentru care s-a ascuns de presă la  pe Aeroporul Henri Coandă la întoarcerea sa din Dubai, declarând  că se aștepta la așa ceva.

De asemenea, vedeta a spus că nu mai ține scuza jurnaliștilor care spun că sunt presați de șef pentru a îi face fotografii sau pentru a obține declarații, adăugând că acesta este doar un motiv penibil pentru care nu i se face ei milă.

 “La o oarecare zarvă mă așteptam, dar nu mă așteptam să mi se blocheze calea, pentru a putea face o fotografie. Mai mult decât atât, s-au urcat pe mașină, au dat cu pumnii în mașină. Sigur ca au vrut să mă provoace! Eu sunt un om rațional, cu picioarele pe pământ, dar cât de rațional poți fi într-o situație ca asta? Îmi asum faptul că pot fi pozată de la distanță, dar nu-mi asum faptul de a fi agresată! Nici scuza cu “șefii ne presează” nu ține. Du-te, frate, la o școală care să te învețe să spui “nu” atunci când trebuie să spui nu. Dacă nu, fii robul acestor șefi, dar nu te astepta să-mi fie milă de tine.”, a declarat Andreea Marin, citată de Express Press.

 Andreea Marin a plătit circa 1.000 de euro pentru a închiria salonul VIP,  dar și numeroși bodyguarzi, la întoarcerea din vacanța din Dubai, pentru a evita întrebările incomode despre divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel