EXCLUSIV  25 Martie - Buna Vestire - Ziua Femeii și a Mamei. Christian Ciocan: Toate femeile trebuie să știe!

Comisarul-șef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română, a evidențiat că 25 Martie, cu ocazia praznicului Bunei Vestiri, este Ziua Mamei și Ziua Femeii.

'Aduc la cunoștința opiniei publice și a tuturor femeilor un lucru extrem de important. Astăzi, 25 martie, este Ziua Femeii - Ziua Mamei și nu 8 Martie. Pe scurt, totul a început în prima parte a secolului trecut când femeile din America își cereau drepturile. Ziua femeilor a fost sărbătorită pentru prima dată la 28 februarie 1909 în New York, data fiind aleasă să semnifice această luptă a lor. Mai târziu, Lenin și confrații săi comuniști, au făcut și ei pe 8 Martie o zi dedicată femeii. Apoi, ONU a hotărât ca Ziua Femeii să fie celebrată pe 8 Martie. Însă, în realitate, toate femeile trebuie să știe că astăzi, 25 martie, cu ocazia praznicului Bunei Vestiri (Blagoveștenia) este Ziua Femeii.' a subliniat Christian Ciocan.

'Sfânta Fecioară Maria a fost aleasă de Dumnezeu să dea naștere Mântuitorului Hristos. Ea este mama preacurată, pură. Fecioara Maria a fost vestită de arhanghelul Gavriil, care i-a spus că va da naștere Mântuitorului. Prin acceptul Mariei lucrarea dumnezeiască a fost pusă în practică. Acesta este mesajul că mama este pură, neîntinată. În tradiția noastră creștin-ortodoxă, părinții își venerează copiii și copiii își venerează părinții, își pun fotografia mamei și a tatălui în tablou și se închină la ele ca la icoane.' a evidențiat  Christian Ciocan.

'Prin urmare, ziua de astăzi este, în realitate, Ziua Mamei și Ziua Femeii. Acesta este sărbătoarea adevărată, toate femeile trebuie să cunoască acest fapt! Alături de colegii mei polițiști, transmitem o urare de bine, un călduros La mulți ani și aducem un omagiu femeii, mamei și viitoarelor mame!' a concluzionat Christian Ciocan, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel