Un jurnalist a fost ucis în bătaie după ce a criticat un fotbalist

Jurnalistul Rasim Aliyev a decedat, duminică, la Baku, după ce a fost bătut de câţiva bărbaţi, pentru că l-a criticat pe căpitanul echipei Qabala, Javid Huseynov, în urma unui gest făcut de acesta la meciul cu Apollon Limassol, din preliminariile Europa League

La finalul partidei de joi, câştigată de Qabala cu scorul de 1-0, Huseynov a agitat un drapel al Turciei, rivală istorică a Ciprului, în faţa echipei Apollon.

"Huseynov nu ştie cum să se comporte", a scris Rasim Aliyev, într-o postare pe contul personal de Facebook, precizând că fotbalistul ar trebui să fie suspendat din competițiile europene. Aliyev a fost criticat dur pe reţeaua de socializare pentru acest comentariu.

Ulterior, jurnalistul a fost contactat telefonic de un bărbat care i-a spus că este vărul lui Huseynov şi că îl invită la un ceai.

"Când m-am dus, erau 5-6 bărbaţi şi m-au bătut", a relatat Rasim Aliyev în spital, înainte de a deceda din cauza unei puternice hemoragii interne.

Aliyev, care avea 30 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, dar nu a mai putut fi salvat, scrie digisport.ro.

După decesul jurnalistului, clubul Qabala, la care este legitimat şi românul George Florescu, a anunţat că Javid Huseynov a a fost suspendat pe termen nedefinit, iar autoritățile azere au deschis o anchetă.

Vezi și: Steaua - Rosenborg, în play-off-ul din Europa League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel