Traian Băsescu dă de pământ cu noul PNL: ”Este un partid moluscă”

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat critici dure la adresa noului PNL, despre care a spus că este un partid mult mai flexibil și fără coloană vertebrală, spre deosebire de PDL-ul pe care el l-a condus.

"PNL-ul este un partid moluscă, care-şi agită coloana vertebrală în funcţie de curentul, vântul care bate de la Cotroceni sau de oriunde. În locul lor mi-aş fi menţinut punctul de vedere, pentru că au şi cerut să se reducă la 19%, şi rămânea să-şi asume pe urmă la buget prostia pe care au votat-o. Mai aveau şansa să-şi corecteze prostia la bugetul de stat pe 2016", a declarat Traian Băsescu, în cadrul unui discurs susținut duminică la Alba Iulia.

Referitor la ideea conform căreia PDL a fost un partid care a făcut exact ceea ce a dorit el, Traian Băsescu a precizat, citat de b1.ro, că "de cele mai multe ori, au făcut ce au vrut ei şi de asta uneori lucrurile au ieşit prost. Dar, în mod categoric, şi când a fost la o adică, am făcut cu ei ce a trebuit".

Fostul președinte a mai transmis că el nu ar fi fost de acord ca PNL să fuzioneze cu PDL.

"Un partid care a dat ţării de două ori primar general şi de două ori preşedintele României nu-şi poate nega istoria pentru un partid care nu dăduse niciodată până la ora aceea preşedinte", a conchis Traian Băsescu.

Citește și: Udrea aruncă bomba! Ce spune despre cercetarea lui Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel