SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT, în SFERTURI DE FINALĂ la US OPEN 2015, după ORA 19:30

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat miercuri noapte în semifinalele de la US Open 2015, după un meci extraordinar reușit în fața Victoriei Azarenka, locul 20 WTA. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, aceasta fiind pentru ea prima victorie din carieră în fața jucătoarei pregătite de belgianul Wim Fissette, din trei încercări.

VEZI ȘI: Simona Halep, reacție de zile mari după meciul cu Victoria Azarenka


Partida dintre Simona Halep și Victoria Azarenka a fost întreruptă în setul decisiv, la scorul de 6-3,  4-6, 1-2 și 40-15 pentru sportiva noastră, din cauza ploii care s-a abătut asupra complexului de la Flushing Meadows. După o pauză de aproximativ o oră și jumătate, la revenire, Simona Halep a început cu un ace și a egalat rapid situația în decisiv.

De la acel moment, cele două sportive și-au mai făcut serviciul câte o dată, după care Simona Halep a reușit break-ul decisiv, la 3-3, și nu a mai putut fi oprită de Azaranka din drumul spre victorie.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe italianca de pe locul 26 WTA, Flavia Pennetta.

În cealaltă semifinală de la US Open 2015 se vor bate liderul mondial, Serena Williams, și o altă italiancă, Roberta Vinci, locul 43 WTA.

UPDATE:

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA 6-3, 4-6, 6-4

-----------------------------

Setul 3:

- 6-4: Simona Halep își câștigă încă o dată serviciul și o învinge pe Victoria Azarenka, după un meci excepțional. Românca se califică în semifinalele de la US Open 2015, unde o va întâlni pe italianca de pe locul 26 WTA, Flavia Pennetta.

- 5-4: Victoria Azarenka rămâne în meci. Bielorusa și-a câștigat serviciul după ce a fost condusă cu 30-0 și a făcut patru puncte consecutive. Simona Halep va servi pentru calificarea în semifinalele de la US Open 2015.

- 5-3: Românca își câștigă serviciul la avantaj, după ce a irosit prima șansă de 5-3, și e la un singur game de victorie. Azarenka urmează la serviciu.

- 4-3: Simona Halep face un break vital și trece la conducerea setului decisiv, urmând să servească.

- 3-3: Sportiva noastră reușește game-ul la 15 și egalează la jumătatea decisivului.

- 2-3: Bielorusa își face serviciul la 15, singurul punct al româncei venind după o dublă greșeală a adversarei.

- ora 00:45 - Meciul dintre Simona Halep și Victoria Azarenka s-a reluat. Românca a început cu un ace și a egalat la 2 în setul decisiv.

-----------------------------

- ora 23:18 - Meciul dintre Simona Halep și Victoria Azarenka a fost întrerupt din cauza ploii, la scorul de 1-2 și 40-15 în setul decisiv. Șeful arbitrilor de la US Open a transmis că urmează să plouă tot mai mult la New York, iar cele două jucătoare au părăsit arena. Jocul va fi reluat când vremea o va permite.

- 1-2: Un nou game extrem de disputat pe serviciul bielorusei, câștigat într-un final de Simona Halep, care își recuperează break-ul și urmează la serviciu. Românca a avut nevoie de nu mai puțin de patru șanse de break pentru a-și adjudeca punctul.

- 0-2: Jucătoarea din Belarus face break-ul și se desprinde în startul setului decisiv, urmând să servească. Simona Halep pare puțin deconectată de la partidă și trebuie să schimbe repede ceva în jocul său.

- 0-1: Victoria Azarenka își câștigă serviciul în debutul decisivului, după un game maraton, în care ambele sportive au irosit câte trei șanse de a-și adjudeca punctul.

- ora 22:48 -  Începe setul decisiv, cu Victoria Azarenka la serviciu.

- ora 22:45 - După o pauză de câteva minute, în care ambele jucătoare au mers la cabine, Simona Halep și-a făcut apariția pe teren și o așteaptă și pe adversara sa, care întârzie cu revenirea de la vestiar.

-----------------------------

Setul 2:

- 4-6: Un nou game foarte intens, câștigat însă de Victoria Azarenka, la 30. Bielorusa își adjudecă setul secund după o oră și 32 de minute de la primul serviciu. Urmează setul decisiv.

- 4-5: Sportiva noastră reușește un break fantastic și rămâne în joc în setul secund. Simona Halep a revenit de la 15-30, cu două lovituri câștigătoare superbe, trimise în lung de linie, o dreaptă și un backhand. Românca va servi pentru 5-5.

- 3-5: Simona Halep își face serviciul, din a doua încercare. Românca a servit excelent și a reușit câteva ruperi de ritm care au derutat-o complet pe Azarenka. Bielorusa va urma însă la serviciu pentru câștigarea setului.

- 2-5: Jucătoarea din Belarus își adjudecă un game extrem de important și de disputat pe propriul serviciu, în ciuda opoziției puternice venite dinspre Simona Halep. Victoria Azarenka e la un singur game de câștigarea setului 2.

- 2-4: Victoria Azarenka reușește imediat re-break-ul, la avantaj, după ce Simona Halep a irosit o minge de 3-3 și a făcut dublă greșeală la 40-40.

- 2-3: Sportiva noastră își continuă cursa de revenire în actul secund și face break, la 15, grație reverului fantastic în lung de linie. Românca urmează la serviciu și poate egala situația la jumătatea setului 2.

- 1-3: Simona Halep reușește un game rapid, la zero, și rămâne la un singur break de Azarenka în setul secund.

- 0-3: Victoria Azarenka își confirmă break-ul, după un game câștigat fără prea mari probleme, la 15. Bielorusa profită de o cădere pe care o arată Simona Halep în joc și mai pune o lungime între ea și româncă.

- 0-2: Eleva lui Wim Fissette face break-ul, la 30, și se desprinde în debutul setului secund. Azarenka o plimbă pe Simona Halep pe linia de fund a terenului, până când românca nu mai ajunge la mingile trimise de adversară. De remarcat că cele două puncte reușite de sportiva noastră în acest game au fost: un ace și unul câștigat cu dreapta după două mingi consecutive care au mușcat tușa.

- 0-1: La fel ca în primul set, Victoria Azarenka începe bine și actul secund și își câștigă serviciul, la avantaj, după ce a mai irosit două șanse de 0-1. Românca a făcut deuce cu un backhand fabulos în lung de linie, în momentul în care bielorusa urca la fileu.

- ora 21:56 - A început setul secund. Victoria Azarenka servește, după ce a solicitat o pauză de vestiar la finalul primului act.

-----------------------------

Setul 1: 

- 6-3: Simona Halep servește foarte bine, face game-ul și câștigă primul set al meciului cu Victoria Azarenka, după 43 de minute de joc. Românca a jucat excelent în acest set, început cu un break al sportivei antrenate de Wim Fissette. Locul 2 WTA s-a apărat admirabil și a reușit lovituri câștigătoare incredibile din defensivă, care au lăsat-o fără replică pe adversara sa.

- 5-3: Victoria Azarenka câștigă game-ul, la 30, și se apropie de Simona Halep, care însă va servi pentru închiderea setului.

- 5-2: Simona Halep continuă să zburde pe teren și mai câștigă un game la zero pe propriul serviciu. Românca e la o singură lungime de adjudecarea primului set.

- 4-2: Victoria Azarenka își face în premieră serviciul, la avantaj, după ce Simona Halep i-a anulat două șanse de game.

- 4-1: Românca își adjudecă un game alb pe propriul serviciu și mai face un pas către câștigarea primului set. Sportiva noastră a reușit în acest game un lob absolut senzațional, care a lăsat-o fără replică pe bielorusă, urcată la fileu pentru atac.

- 3-1: Simona Halep mai face un break și se desprinde în setul 1, după un game extrem de lung și de disputat, în care sportiva noastră a irosit nu mai puțin de patru șanse de break înainte de a închide punctul. Românca a reușit câteva lovituri câștigătoare superbe în acest game: un backhand în lung de linie, trimis de la un metru din spatele liniei de fund, o dreaptă prin care a taxat urcarea la fileu a adversarei și un forehand în lung de linie.

- 2-1: Românca e prima care își câștigă serviciul în acest sfert de finală, într-un game pe care l-a început cu o dublă greșeală și l-a încheiat cu un ace. Sportiva noastră trece la conducerea primului set, după ce Azarenka a început meciul cu un break.

- 1-1: Simona Halep nu se lasă mai prejos și răspunde cu un re-break, tot la 30, după ce a irosit prima șansă de a face 1-1.

- 0-1: Victoria Azarenka începe extrem de agresiv partida cu Simona Halep și face break în primul game al meciului, la 30.

- ora 21:08 - Începe meciul Simona Halep - Victoria Azarenka. Românca servește prima.

-----------------------------

- ora 21:02 - Simona Halep și Victoria Azarenka și-au făcut apariția pe Terenul Arthur Ashe. Urmează câteva minute de încălzire, după care meciul va începe.

-----------------------------

- 20:44 - Flavia Pennetta o învinge pe Petra Kvitova, scor 4-6, 6-4, 6-2, și se califică în semifinalele de la US Open 2015, unde va juca împotriva învingătoarei din sfertul Simona Halep - Victoria Azarenka. Meciul româncei va începe în scurt timp pe Arena Arthur Ashe.

- ora 20:41 - Pennetta are 5-2 în decisiv și servește.

- ora 20:27 - Kvitova și Pennetta sunt la egalitate în decisiv, scor 2-2.

- ora 20:04 - Flavia Pennetta se impune cu 6-4 în actul secund și împinge partida în setul decisiv.

- ora 19:36 - Kvitova conduce cu 3-2 în setul secund.

- ora 19:18 - Petra Kvitova a câștigat cu 6-4 primul set al meciului cu Flavia Pennetta. După această partidă va începe duelul Simona Halep - Victoria Azarenka.

-----------------------------

UPDATE: Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, joacă în această seară în sferturile de finală de la US Open 2015, cu o adversară extrem de puternică. Românca se bate pentru un loc în semifinale cu fostul lider mondial Victoria Azarenka, locul 20 WTA. Sportiva din Belarus este pregătită de fostul antrenor al Simonei Halep, belgianul Wim Fissette, și este văzută de casele de pariuri drept marea favorită a duelului cu românca.

Meciul Simona Halep - Victoria Azarenka este transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO, după ora 21:00.

-----------------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Organizatorii de la US Open 2015 au anunțat, marți seară, când va juca Simona Halep în sferturile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Românca de pe locul 2 WTA se va bate pentru un loc în semifinale cu Viktoria Azarenka, locul 20 WTA și cap de serie numărul 20, jucătoare pe care nu a învins-o niciodată în carieră. În ciuda pozițiilor ocupate în acest moment în ierarhia mondială, sportiva din Belarus este cotată de casele de pariuri cu prima șansă la calificarea în careul de ași de la US Open 2015.

Vezi aici detalii: Probleme pentru Halep: Azarenka e marea favorită a sfertului de finală

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Duelul Simona Halep - Victoria Azarenka este al doilea al zilei de miercuri programat pe Arena Arthur Ashe, după disputa dintre Petre Kvitova și Flavia Pennetta, care începe la ora 18:00.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Astfel, meciul dintre Simona Halep și Victoria  Azarenka se va juca miercuri, după ora 19:30, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Simona Halep şi Victoria Azarenka s-au întâlnit de două ori până acum, iar de fiecare dată sportiva din Belarus a avut câştig de cauză în două seturi scurte: fostul lider mondial s-a impus la Doha, scor 6-3, 6-1, şi la Linz, scor 6-1, 6-1, ambele dueluri directe având loc în acelaşi an, 2012, înainte ca Simona Halep să devină una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. 

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Simona Halep şi-a depăşit deja cea mai bună performanţă din carieră la US Open, prin calificarea în sferturile de finală. Accederea în careul de ași al competiției i-ar asigura româncei un cec în valoare de 805.000 de dolari.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT. Cele mai bune performanţe ale Victoriei Azarenka la US Open au fost finalele consecutive disputate în 2012 şi 2013, ambele pierdute în faţa Serenei Williams.

Citește și: Cutremur la US Open 2015: Lipsește din sferturi prima dată după 5 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel