SIMONA HALEP - JOHANNA KONTA LIVE TEXT, în OPTIMI de FINALĂ la WUHAN 2015, de la ORA 13:30

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 1, a fost eliminată, miercuri, din optimile de finală ale turneului de la Wuhan, după un meci cu un final dramatic. Românca a pierdut în fața britanicei de pe locul 66 în lume Johanna Konta, care trecuse în primele două tururi de Andrea Petkovic (16 WTA) și Victoria Azarenka (23 WTA).

Simona Halep a fost învinsă în trei seturi de Johanna Konta, scor 3-6, 6-3, 5-7, la capătul a două ore și 19 minute de joc.

Britanica a început excelent partida și a făcut break în primul game pe serviciul Simonei Halep. Numărul 66 WTA și-a păstrat avantajul până la finalul setului, pe care și l-a adjudecat cu 3-6.

Românca a dat semne de revenire în setul secund, reușind break-ul la scorul de 2-1, după ce în urmă cu două game-uri irosise alte două șanse de a se impune pe serviciul advers. Pe final de set, ambele sportive au mai reușit câte un break, iar Simona Halep s-a impus cu 6-3 și a trimis meciul în decisiv.

În setul 3, Simona Halep a făcut legea, conducând cu 2-0 și 5-1. De la acel moment însă, jocul româncei s-a prăbușit inexplicabil, iar Johanna Konta a reușit o revenire incredibilă, câștigând șase game-uri consecutive și calificându-se în sferturile de finală de la Wuhan, unde o va întâlni pe Venus Williams, locul 20 WTA.

UPDATE:

SIMONA HALEP - JOHANNA KONTA 3-6, 6-3, 5-7

------------------------

Setul 3:

- 5-7: De necrezut! Johanna Konta face break-ul și se califică în sferturile de finală de la Wuhan, după ce a fost condusă cu 5-1 în setul decisiv de Simona Halep.

- 5-6: Incredibil! Britanica își adjudecă al cincilea game la rând și este la o lungime distanță de victorie. Simona Halep va servi pentru a împinge meciul în tie-break, după ce a servit de două ori pentru calificarea în sferturile de finală.

- 5-5: Johanna Konta câștigă al patrulea game consecutiv și revine incredibil în decisiv, de la 5-1 pentru Simona Halep, după ce românca i-a anulat prima șansă de break cu un cross scurt superb de backhand, direct câștigător. Britanica urmează la serviciu.

- 5-4: Johanna Konta își continuă revenirea din setul decisiv și mai face un game, cu serviciul de data aceasta. Simona Halep va servi a doua oară pentru câștigarea partidei.

- 5-3: Simona Halep pare puțin deconectată de la meci și îi face cadou adversarei un break la 30, în care ultimul punct a fost o dublă greșeală a sportivei noastre.

- 5-2: Johanna Konta își face ușor serviciul, la 15, și rămâne în meci. Simona Halep va servi însă pentru a câștiga partida.

- 5-1: Un nou game foarte disputat pe serviciul Simonei Halep, peste care sportiva noastră reușește într-un final să treacă cu bine, după ce a salvat două șanse de break ale adversarei. Konta va servi pentru a rămâne în meci.

- 4-1: Românca reușește un break la zero și se desprinde în decisiv, urmând să servească pentru 5-1.

- 3-1: Simona Halep câștigă un game extrem de disputat și de important în același timp. Românca a trimis în fileu un vole simplu, la 40-30, și i-a permis adversarei să rămână în game și să își procure chiar o șansă de break, anulată însă de sportiva noastră, care s-a impus într-un final la avantaj.

- 2-1: Konta își face serviciul, la 30, profitând de o ușoare relaxare a Simonei Halep pe final de game. Britanica a solicitat pentru prima dată intervenția antrenorului său la capătul acestui game.

- 2-0: Sportiva noastră confirmă break-ul și se desprinde în startul decisivului, după un game pe care l-a controlat în totalitate și l-a câștigat la 15.

- 1-0: Simona Halep începe excelent decisivul, cu break reușit la avantaj, după ce a revenit de la 0-30 și a mai irosit o minge de 1-0.

- ora 15:01 - A început setul decisiv, cu Johanna Konta la serviciu.

------------------------

Setul 2:

- 6-3: Simona Halep își face serviciul la 30, câștigă setul secund și împinde meciul cu Johanna Konta în decisiv. Britanica a pleca la vestiare după finalul setului, în timp ce sportiva noastră așteaptă pe teren începerea actului 3.

- 5-3: Simona Halep răspunde în stil de mare campioană și face re-break-ul, la 30. La 30-30, românca și-a procurat mingea de break cu lovitura sa marcă înregistrată, backhand în lung de linie. Numărul 2 mondial va servi pentru a trimite meciul în decisiv.

- 4-3: Johanna Konta face break, după un game în care sportiva noastră a revenit de la 0-40, a avut avantaj, dar a comis o dublă greșeală. A urmat un avantaj al britanicei, anulat de Simona Halep cu un un-doi frumos. Românca a trimis afară lungul de linie și i-a făcut cadou adversarei o nouă șansă de 4-4, iar pentru ca tabloul să fie complet, sportiva noastră a făcut încă o dublă greșeală în ultimul punct al game-ului. Britanica va servi pentru a egala situația în setul 2.

- 4-2: Johanna Konta rămâne în set, după ce a fost condusă cu 30-15 pe propriul serviciu, dar a făcut trei puncte consecutive și a reușit să revină.

- 4-1: Simona Halep confirmă break-ul, după un ultim schimb de mingi superb, adjudecat de româncă în urma unei demonstrații de forță. Românca se desprinde în actul secund.

- 3-1: Românca are din nou 40-15 pe serviciul advers, dar de data asta nu mai irosește șansa și concretizează prima minge de break. Simona își adjudecă primul break din această partidă și rupe echilibrul în setul 2, urmând să servească pentru 4-1.

- 2-1: Simona Halep câștigă ușor pe propriul serviciu, la 15.

- 1-1: Johanna Konta își face serviciul greu, după un game foarte disputat, în care Simona Halep a condus cu 40-15. Românca a reușit o dreaptă minunată în lung de linie, pentru 40-15, dar britanica a salvat cele două mingi de break ale româncei, în principal cu ajutorul serviciului, și s-a impus la avantaj.

- 1-0: Simona Halep pornește bine în setul 2, cu un game pe propriul serviciu câștigat la avantaj, după o scurtă frumoasă în ultimul punct și după ce a condus cu 40-15.

- ora 14:14 - A început setul secund, cu Simona Halep la serviciu.

------------------------

Setul 1: 

- 3-6: Johanna Konta își face o dată în plus serviciul și, grație break-ului din debutul jocului, își adjudecă primul set după 34 de minute. Simona Halep a avut 30-15 în acest game, după două erori mari comise de britanică la fileu, dar Konta a servit bine și a reușit să întoarcă soarta punctului.

- 3-5: Simona Halep își face serviciul la 30, după ce a condus cu 40-0, dar a trimis de două ori în fileu. Românca are nevoie de break în game-ul următor, în care Johanna Konta va servi pentru set.

- 2-5: Un nou game în care britanica nu are emoții pe propriul serviciu și face punctul la 15. Simona Halep va servi pentru a rămâne în set.

- 2-4: Primul game solid reușit de Simona Halep, la 15. Sportiva noastră pare să-și fi intrat în ritm și începe să-și adjudece tot mai des schimburile lungi de mingi. Românca a reușit un punct superb la 30-15, jucat cu dreapta scurtă în diagonală, pe contre-pied, urmat de o urcare foarte bună la fileu.

- 1-4: Konta își face din nou serviciul, dar de data aceasta Simona Halep a reușit să-i pună reale probleme. Britanica s-a impus la avantaj, din a doua încercare, într-un game în care sportiva noastră a dat semne de nervozitate după ce a condus cu 30-15 și s-a făcut 30-40. Simona Halep a reușit o dreaptă câștigătoare în lung de linie superbă, la 30-40, urmată însă de un serviciu perfect al britanicei și de o diagonală cu backhand-ul imparabilă.

- 1-3: Simona Halep reușește să-și adjudece primul game al partidei, cu serviciul, la 30. Românca se menține la un break în spatele adversarei, după un început prost de meci.

- 0-3: Johanna Konta își câștigă încă o dată serviciul, într-un game pe care Simona Halep l-a început bine, cu un retur excelent. Sportiva noastră comite însă prea multe erori neforțate, în special cu dreapta, și îi permite adversarei să facă ușor punctele.

- 0-2: Britanica face break, la avantaj, după ce Simona Halep a irosit o șansă de a egala la 1 în debutul primului set.

- 0-1: Johanna Konta începe meciul cu un game alb pe propriul serviciu, profitând de mingile trimise afară de Simona Halep.

- 13:39 - A început partida Simona Halep - Johanna Konta, din optimile de finală de la Wuhan. Britanica servește prima.

------------------------

- 13:32 - Cele două jucătoare au ieșit la încălzire. În câteva minute va începe meciul Simona Halep - Johanna Konta.

------------------------

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 1, joacă miercuri, de la ora 13:30, în optimile de finală de la Wuhan. Românca o întâlnește pe Johanna Konta, pentru prima dată în carieră, într-o partidă transmisă în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO. Britanica de pe locul 66 WTA a reușit două surprize uriașe în primele două tururi de la Wuhan: le-a eliminat pe Andrea Petkovic (16 WTA) și Victoria Azarenka (23 WTA).

------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - WUHAN. Simona Halep va avea parte de o premieră în optimile de finală de la Wuhan. Românca de pe locul 2 WTA, care este principala favorită a turneului, o va întâlni miercuri pe Johanna Konta, pentru prima dată în carieră. Britanica de pe locul 66 WTA a reușit două surprize uriașe în primele două tururi de la Wuhan: le-a eliminat pe Andrea Petkovic (16 WTA) și Victoria Azarenka (23 WTA).

SIMONA HALEP - WUHAN. Simona Halep va lupta pentru un loc în sferturile de finală de la Wuhan cu o jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până acum în circuitul WTA. Numărul 66 mondial, Johanna Konta, a venit din calificări și a făcut deja două victime cu nume grele în circuitul WTA, Andrea Petkovic și Victoria Azarenka.

Vezi și: Performanță extraordinară! Simona Halep a depășit-o pe Serena Williams

SIMONA HALEP - WUHAN. Simona Halep este motivată să obțină al patrulea trofeu al anului, după cele două finale pierdute în urmă cu o lună și jumătate, la Toronto și Cincinnati.

SIMONA HALEP - WUHAN. ”Sunt mai încrezătoare acum și vreau să intru pe teren să-mi fac jocul și să fac totul pentru a câștiga”, a declarat Simona Halep la finalul partidei câștigate împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, în turul secund de la Wuhan.

SIMONA HALEP - WUHAN. Meciul dintre Simona Halep şi Johanna Konta se va juca astăzi, de la 13:30, și va fi transmsis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Irina Begu, eliminată de Roberta Vinci în turul 2 de la Wuhan 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel