SIMONA HALEP a dezvăluit cum va aborda meciurile de la WIMBLEDON 2015

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Simona Halep se pregăteşte pentru debutul în cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon 2015, unde în primul tur va evolua împotriva slovacei Jana Cepelova (22 de ani, locul 106 WTA).

MECIUL SIMONA HALEP - JANA CEPELOVA ESTE TRANSMIS LIVE AICI


SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Românca de pe locul 3 WTA a recunoscut că nu a trecut prin cea mai bună formă în sezonul european de pe suprafaţa ei preferată, zgura. Simona Halep a pierdut încă din turul secund la Roland Garros, dar a găsit explicaţia pentru contraperformanța sa.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. "Nu pot spune că am avut un sezon de zgură foarte bun. Am fost dezamăgită după ce am pierdut la Openul francez. Probabil că am fost obosită psihic şi de aceea nu am câştigat niciun turneu pe zgură.

Vezi și: Wimbledon: Ghinion pentru o româncă! Poate da peste Sharapova

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. După Roland Garros, nu am jucat deloc tenis timp de cinci zile, ceea ce a fost foarte bine. M-am relaxat şi am scăpat de presiune. Mi-am spus că trebuie să joc din nou de plăcere şi să muncesc cât mai mult în fiecare zi. Acum, am încredere că pot juca din nou bine", a spus Simona Halep, citată de digisport.ro.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Numărul 3 mondial a ajuns anul trecut până în semifinalele de la Wimbledon, unde a fost eliminată de Eugenie Bouchard (scor 6-7, 2-6), dar a păstrat amintiri plăcute din Anglia. Ea a explicat și cum va aborda partidele pe care le va juca anul acesta pe iarba londoneză.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. "Ştiu că am obţinut un rezultat mare anul trecut. Trebuie să o iau meci cu meci şi să fiu foarte atentă la tot ce fac pe teren. E prea devreme să mă gândesc că voi repeta performanţa.

SIMONA HALEP - WIMBLEDON 2015. Îmi place tenisul în viteză, să fiu aproape de linia de fund, pentru a lovi mingea cât mai repede. Joc stilul meu. Am încredere. Mi-am îmbunătăţit mult serviciul şi acest lucru mă va ajuta pe iarbă", a adăugat Simona Halep.

Citește și: SIMONA HALEP - JANA CEPELOVA, în TURUL 1 de la WIMBLEDON 2015. Cu cine joacă celelalte românce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel