Tatiana Niculescu Bran, demisie de la Cotroceni. Victor Ciutacu, reacție

Tatiana Niculescu Bran a anunțat, marți, că demisionează din funcția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, dar și-a închis și contul de pe o rețea de socializare, unde informa, în premieră, că președintele Klaus Iohannis i-a propus funcția de la Cotroceni.

Anunțul Tatianei Niculescu Bran din funcția de purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis a generat diverse reacții în mediul online din partea unor jurnaliști și politicieni.  

Victor Ciutacu, jurnalist România TV: "A demisionat doamna Tatiana de la Cotroceni. A venit femeia degeaba să-și ia țara înapoi. Cantina tot nu s-a redeschis, cuverturile și perdelele tot n-au fost schimbate", a scris Ciutacu pe Facebook.

Legat de același subiect, Teodor Baconschi, fost ministru de Externe, a comentat pe contul său de socializare: "Regret demisia Tatianei Niculescu-Bran: suntem prieteni de prin 1984.... Am apreciat-o mereu pentru profesionalismul dovedit în jurnalismul cu standarde BBC".

Și europarlamentarul Cristian Preda a comentat pe Facebok în legătură cu demisia Tatianei Niculescu Bran e la Cotroceni, susținând că președintele Iohannis a fost pus într-o situație deloc simplă: "Regret plecarea Tatianei Niculescu-Bran de lângă Klaus Iohannis! După ce te părăsește un fost jurnalist BBC, alegerea unui nou purtător de cuvânt nu va fi simplă pentru președinte...", a scris Cristian Preda.

Traian Băsescu: Între Klaus Iohannis și Victor Ponta e o coabitare nedeclarată. E necinstit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel