Ponta: Înţeleg că sunt la ultimul mandat al meu de preşedinte al PSD

ponta
ponta

Victor Ponta a răspuns declaraţiei pe care preşedinta PP-DD, Simona Man, care și-a exprimat speranţa ca după următorul congres al PSD partidul să fie condus de o femeie.

„Înţeleg că sunt la ultimul mandat al meu de preşedinte al PSD, pentru că următorul preşedinte va fi o femeie. Nu mi se pare o idee deloc rea, important este să fie o preşedintă la un partid care nu poartă denumirea unui bărbat”, a răspuns Victor Ponta, potrivit Agerpres.

„O felicit pe Rovana Plumb şi pe colegele mele pentru iniţiativa de a invita reprezentantele celorlalte partide. E un semn de normalitate, de dialog, de raţiune. PSD, organizaţia de femei au obligaţia de a da acest mesaj de normalitate. Poate la următoarea întâlnire poate fi şi o reprezentantă a PDL. Viitorul României depinde de capacitatea noastră de dialog”, a spus Victor Ponta.

Ponta vrea fane

„Am mai multă încredere în femeile din politică. Loialitatea, combaterea ideii de trădare, de oportunism sunt mai apropiate de dumneavoastră. Sunt şi aici fane, suporteri ale domnului Ion Iliescu, ale domnului Adrian Năstase, ale domnului Mircea Geoană. Aş vrea la un moment dat să se facă în PSD şi un grup de doamne care rămân fanele mele. Competiţia cu Liviu Dragnea am pierdut-o deja şi nici mustaţă nu voi avea prea curând, aşa că mă mulţumesc cu locul al doilea”, a mai spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel