Ponta, guvernare PSD: 231.000 de noi locuri de muncă. Ce spune despre rata șomajului

Guvernarea social-democrată își îndeplinește promisiunile făcute românilor, consideră premierul Victor Ponta, acesta punctând într-un mesaj postat luni, pe contul său de socializare, că, în ultimii trei ani, în România s-au creat peste 230.000 locuri noi de muncă, iar rata șomajului a scăzut la un minim de 6,5%. "Direcția este bună, dar nu trebuie să ne oprim aici!", a apreciat prim-ministrul.

"Ne ținem de cuvânt! În cei trei ani de guvernare social-democrată în ‪#‎România‬ s-au creat 231.000 de noi locuri de muncă (nu doar parțiale, ci stabile). Cu peste 4,5 milioane de ‪#‎salariați‬ am atins din nou nivelul pre-austeritate (2009), iar rata șomajului a scăzut la un minim de 6,5%. Direcția este bună, dar nu trebuie să ne oprim aici!", a scris Victor Ponta, pe Facebook, unde a postat și evoluția salariaților din economia românească, începând din 2001, potrivit Institutului Național de Statistică.

Prim-ministrul precizează în continuare și măsurile care vor contribui în continuare la dinamizarea pieței muncii. 

"Reducerea CAS cu 5 p.p, scutirea de impozit pe profitul reinvestit, reducerea ‪#‎TVA‬ la alimente la 9%, dar și schemele de ajutor de stat și din fonduri europene pentru subvenționarea creării de noi locuri de munca vor dinamiza piața muncii în continuare!", a adăugat premierul Ponta pe site-ul de socializare.

Carmen Iohannis, ținută de peste 3.000 de euro la lansarea cărții "Pas cu pas"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel