Mircea Dolha, replică furtunoasă în scandalul cu Codrin Ștefănescu - EXCLUSIV

Liberalul Mircea Dolha i-a dat o replică lui Codrin Ștefănescu în scandalul care ar fi avut loc miercuri seară după emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

"Nu discut puncte de vedere cu privire la acest domn care este pseudo-domn. Înțelegeți?", a spus Mircea Dolha în exclusivitate pentru DC News.

"Nu discut ce scrie acest om pentru că dacă i-aș spune bou, aș jigni boii. Ăia săracii trag și muncesc. El nu muncește, așa că nu discut. Nu comentez prostiile acestui individ", a mai spus deputatul PNL.

Varianta lui Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a povestit că liberalul Mircea Dolha i-ar fi adresat cuvinte grele fără niciun motiv. În schimb, în timpul emisiunii, senatorul PNL nu a avut nicio replică tăioasă. Codrin Ștefănescu a relatat cum s-au petrecut lucrurile după ce a ieșit din emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3.

"Am ieșit din emisiune. Senatoru' opoziției a început să mă înjure ca la ușa cortului. Brusc. Să spumege isteric și fără noimă. Cu stropi! Că tot n-a bălmăjit nimic cât era în direct. Și nu mai vrea să fie chiar mai penibil decât este. Că el nu mai suportă, ar cam vrea ceva caft. Dar mi-am amintit câți pinguini sunt în politica noastră și m-am calmat urgent.

Am uitat: pe senator îl cheamă Dolha și nimeni n-a auzit de el. Dar am scris acest text în ideea că-l citește dna copresedinte Gorghiu. Care probabil a auzit. Ei bine, acum să nu mă întrebați cine-i dna Gorghiu...", a povestit Codrin Ștefănescu.

VEZI ȘI: Codrin Ștefănescu, scandal la Antena 3. Înjurături ca la ușa cortului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel