Mesaj trivial, transmis din cabina crainicului la meciul Chiajna-Dinamo

Momente surprinzătoare în finalul partidei Chiajna - Dinamo, 3-0, din semifinalele Cupei Ligii. La boxele stadionului din Chiajna s-a auzit un mesaj către fanii lui Dinamo, prin care aceștia erau îndemnați să o înjure pe Steaua, marea rivală a "câinilor".

"Acum, Peluza Sud Dinamo şi PCH să strige m... Steaua, m... Steaua!" s-a auzit în boxele stadionului, potrivit fanatik.ro.

Preşedintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, a spus pentru sursa citată îi pare rău de tot ce s-a întâmplat la staţia de sonorizare a stadionului la meciul cu Dinamo, dar că nu crainicul ar fi fost vinovat de incident, ci un fan al formației ilfovene. 

Jandarmeria română a luat atitudine după acest incident și a demarat o anchetă. Clubul ilfovean ar putea fi amendat și riscă suspendarea stadionului.

"Jandarmeria derulează o anchetă. Dacă se descoperă cine este vinovat, se vor aplica amenzi. Dacă sunt vinovați, organizatorii riscă o sancțiune între 10.000 și 30.000 de lei, iar LPF poate suspenda stadionul între o lună și șase", a declarat Cristian Munteanu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel