Mesaj crunt din diaspora către Iohannis: Te trezești cu mine la cinci dimineața?- VIDEO

Un român din Marea Britanie a transmis un mesaj video către președintele Klaus Iohannis. 

Românul, nemulțumit după ce a auzit la știri că ar urma să-i fie impozitate veniturile în România cu 5,5%, îi adresează mai multe întrebări președintelui Klaus Iohannis. Mesajul a strâns, într-o singură zi, aproape 800 de distribuiri, 40.000 de vizualizări și 1.400 de aprecieri. 

"Păi, mă, nenea președintele sau nenea președinte sau domnu' Iohannis, domnu neamț care ne conduci țara, care ai fost ales de noi, de prostime, că până la urmă suntem prostime, că asta se întâmplă, mergem la vot cu speranța că va fi mai bine, votăm și peste hotare, ne aduceți urne de vot, tot ca să vă punem acolo sus în funcție, iar noi, ca oile, mergem unul după altul, votând, sperând că se va schimba după fiecare președinte. Nu se schimbă nimic. Cum poți să spui că impozitezi pe mine cu 5,5% care muncesc aici și trimit bani în țară, țin și ție economia, trimițând bani în țară, îți iei comisioane din partea mea și a tuturora, doi la mână, menținem și economia țării în care muncim. Cum să-ți dau 5,5% din venitul meu. Sunt căsătorit, am trei copii în întreținere, casă, facturi, rate și toate cele. Te trezești cumva cu mine de la ora 5 dimineața? Mă trezesc la ora 5 jumate' dimineața și merg și alerg câte 200 de mile pe zi, ajung seara la 7 acasă, în cel mai fericit caz, și vrei să-mi iei mie 5,5%? Păi trezește-te, măi, nene, cu mine și ajungi acasă decât să mănânci să te pui în pat, nu mai ai timp de soție, de copil, de nimic. Pentru ce să-ți plătesc eu ție 5,5%?". 

Vezi întregul mesaj în video de mai jos: 

 

#Mesaj_Pentru_Domnul_Presedinte_Al_RomanieiShare! Nu se poate asa ceva! Revoltător! Sper sa ajungă mesajul la dumneavoastră domnule președinte al României! Vai de noi!!! #Mesaj_Pentru_Domnul_Presedinte_Al_RomanieiShare! Nu se poate asa ceva! Revoltător! Sper sa ajungă mesajul la dumneavoastră domnule președinte al României! Vai de noi!!! Asa ar trebuii! Mitinguri in fiecare țara! Nu se mai poate! M-ar vede Dumnezeu sa mint! Câștig foarte bine! Dar muncesc si câte 16 ore pe zi! Conducând si lucrând cu tot felul de clienți!. Nu mi se pare corect! Dupa ce ca suntem goniți de sărăcie din țara si ii sclavagim pe alții ca sa le facem un viitor copiilor sa nu o ducă ca noi ne mai si f..e cum vor ei! Eu in clasa a 4-a mergem incaltat cu pantofii bunicului de sărăcie! Si râdeau copii de mine! Nu vreau ca la rândul meu sa pățească si copii mei la fel! Am 29 de ani! 3 fetițe-9ani-5ani si 1an si 9 luni! Trebuie sa sufere si ele cum am suferit eu? Ca am fost crescut de bunici fără părinți? Din cauza guvernului de cct!????? Pentru ele m-a chinui!!! Nu pentru guvern!!!#Share va rog sa ajungă si le el strigătele noastre!!!Va multumescVa multumesc

Posted by Ianis Angelo on Friday, January 29, 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel