Marian Vanghelie, audiat sâmbătă la sediul DNA

Ziua de sâmbătă a adus o audiere surpriză la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Aflat în arest preventiv, Marian Vanghelie a fost audiat de procurorii DNA.

Update: Procurorii DNA cau extins cercetările în dosarul în care Marian Vanghelie este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

"S-a făcut o extindere a urmăririi penale, în sensul că i s-a explicat domnului primar mai în concret în ce constau învinuirile și practic am ajuns la situația în care este acuzat pentru opt infracțiuni de abuz în serviciu, opt infracțiuni de luare de mită și șapte infracțiuni de spălare de bani. Procurorii au simțit nevoia să expliciteze printr-o ordonanță de extindere în ce constau învinuirile aduse", a declarat avocatul lui Vanghelie, Cezar Bivolaru, la sediul DNA.

El a precizat că Marian Vanghelie nu a dorit să dea declarații în fața procurorilor, însă va da întotdeauna declarații în fața judecătorilor, transmite Agerpres.

-------------------------

Știrea inițială:

Audierea este una ieşită din comun, în condițiile în care Marian Vanghelie a fost scos din arestul preventiv şi adus în faţa procurorilor, potrivit antena3.ro.

Toţi cei vizaţi în anchetă au fost chemaţi în cursul zilei la DNA de procurorul de caz.

Există mai multe explicații posibile pentru chemarea acestora la DNA: fie acuzaţiile în cazul unora dintre ei au fost extinse, fie dosarul se apropie de finalul cercetărilor, urmând să fie trimis în judecată, mai scrie sursa citată.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de procurori de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Citește și: Oana Mizil, mesaj pentru Victor Ponta și Daciana Sârbu: Nu vreau să ajungă în situaţia noastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel