Lactate Brădet, mesaj de ultimă oră. Victor Ciutacu: Am urlat "făcătură"

Compania Lactate Brădet a scris un mesaj pe pagina sa de socializare. Jurnalistul Victor Ciutacu a precizat că s-ar bucura ca această firmă românească să reziste și el să aibă plăcerea să se numere printre cei care îi vor cumpăra produsele. 

"Mass-media te ridică și tot ea te distruge"

"Va multumim mult de tot celor ce ne sunteti alaturi, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am suparat. Este foarte greu ca in aceasta tara unde mass-media te ridica si tot ea te distruge sa ne exprimam punctul de vedere. Asa cum s-a scris suntem o fabrica mica, acea fabrica in care toata familia a fost implicata si de unde noi, toata familia, de la mic la mare consumam produsele. Din aceasta fabrica, in toata aceasta perioada, au plecat produse si in comunitatea europeana si nu am avut niciodata niciun incident. Pana in acest moment, nu stim ce sa va spunem, fiindca rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem sa facem vreo declaratie in acest sens; dar, asa cum parinti de la Marie Curie au iesit si au declarat ca NU branza proaspata a fost alimentul consumat de copilasi si atata timp cat analizele facute pana la aceasta data atat la personal cat si la produse au iesit bune, haideti sa nu ne mai dam cu parerea si sa lasam persoanele abilitate sa-si faca treaba", a scris Lactate Brădet, pe Facebook. 

"Mi-ar plăcea să fiu unul dintre cei care le vor cumpăra produsele"

Jurnalistul Victor Ciutacu a precizat, după acest mesaj, că "Din clipa primului anunț, am urlat "făcătură". Nu am date suplimentare, nu am fost client al prăvăliei lor, dar am învățat să simt cum se face o execuția ca la carte când vreun rebel nu simte nevoia să-și cedeze afacerea când, cui și pe cât vor alții. M-aș bucura să nu mă înșel, sper să răzbească și, dacă vor supraviețui, mi-ar plăcea să fiu unul dintre cei care le vor cumpăra produsele". 

VEZI ȘI: Chef Florin Dumitrescu, mesaj clar în criza bebelușilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel