EXCLUSIV  Gorghiu: PNL nu închide ușa ALDE după alegeri 2016

Liberalii nu exclud cooptarea unor parlamentari ALDE pentru formarea unei majorități parlamentare după scrutinul electoral din decembrie. Anunțul a fost făcut de liderul PNL, Alina Gorghiu, la DC News Live.

"Sunt oameni de bună credință în ALDE care au spus nu odată că visează la o majoritate parlamentară cu PNL, nu cu PSD. Dar dacă îl ascultați pe dl Tăriceanu, dânsul stânga în sus, stânga în jos pentru locul său de la Senat", a precizat Alina Gorghiu la DC News Live, întrebată dacă, după 11 decembrie, PNL închide ușa ALDE, în cazul în care intră în Parlament, pentru formarea unei majorități parlamentare.

În acest context, președintele PNL a dat de înțeles că nu ar respinge ajutorul unor colegi de la ALDE în acst sens: "Nu știu ce se va întâmpla după alegeri, dar vă spun un lucru, că în ALDE, inclusiv la nivel public, de poziție publică - dl Borza, chiar la dumneavoastra la interviu - a spus aceste lucru. Eu mă uit la declarațiile oamenilor din ALDE, sunt destul de atentă la declarațiile oamenilor din politică în general, dar nu e singura voce. Au fost și altele voci din ALDE care au spus că li se pare firesc că dacă vor intra în Parlament, să analizeze și oportunitatea susținerii unei majorități PNL", a adăugat Alina Gorghiu. 

Vezi declarația integrală de la minutul 43:20

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel