Emma Zeicescu a decis ce vrea să facă: Ăsta este drumul meu!

Emma Zeicescu s-a revăzut cu colegii săi de la Facultatea de Jurnalism, Universitatea Hyperion, ocazie care a făcut-o să se reîntoarcă în timp și să-și amintească despre cum a ajuns să lucreze în presă.

"Profesorul Bucheru este vinovat că m-am îndrăgostit de televiziune, o lume specială cu gânduri și speranțe pentru un viitor frumos. Mama a fost de vină. Ea m-a întrebat în clasa a XI-a ( eu credeam că o să mă fac avocat) de ce nu dau la jurnalism. Și totul a devenit clar. Avusesem mai multe încercări în liceu și în generală... la revistele școlii.

Azi, la câteva zile după ce mi-am revăzut colegii de facultate, mi-e clar. Ăsta este drumul meu! În ciuda a tot și toate, în ciuda tuturor piedicilor, a provocărilor din breasla asta chinuită... asta trebuie sa fac! Să scriu și să trăiesc the Breaking News. O călătorie incredibilă, colorată cu adrenalină și multă informație!", a scris Emma Zeicescu într-o postare pe blog numită "Iubesc jurnalismul, dar presa m-a dezamăgit.

Ziarista a spus că la un moment dat se va afla în fața viitorilor jurnaliști cărora le va preda.

"Într-o zi am să predau cursul- Televiziunea, între agonie și extaz!

N-am să le spun elevilor să creadă în minciuni. N-am să le promit că o să fie angajați doar pentru că sunt frumoși și deștepți. Am să le spun adevărul, așa cum l-am văzut eu în 15 ani de presă! (...) Nu o să fie ușor, mai ales dacă ne uităm la cum arată cele mai multe instituții media", a mai notat Emma Zeicescu.

VEZI ȘI: Emma Zeicescu: Sunteți o rușine națională!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel