DAVID, strigăt de ajutor. La trei ani suferă de o formă rară de cancer

David are trei anișori și suferă de o boală foarte rară, un soi de cancer al sângelui, ce se poate trata doar la o clinică din străinătate.

Zâmbetul copilașului ascunde toată tristețea părinților. Vestea că lui David i s-a pus diagnosticul  de "limfo-histiocitoză hemofagocitară" a căzut ca un trăsnet în familia micuțului. Singura șansă a lui David este să ajungă la o clinică din străinătate. Astfel de intervenții presupun sume ireal de mari pentru o familie normală din România, astfel incât ajutorul fiecăruia este necesar.

"Nu am crezut că voi scrie vreodată o astfel de postare, însă David, nepoțelul meu în vârstă de trei anișori are nevoie de ajutorul vostru! A fost diagnosticat cu limfo-histiocitoză hemofagocitară - O FORMĂ RARĂ DE CANCER AL SÂNGELUI! Tratamentul constă în proceduri de lungă durată, dureroase și foarte scumpe, iar salvarea ar putea fi un transplant de celule stem. ORICE AJUTOR E BINEVENIT! 

Cont în lei deschis la BRD pe numele Lucaci Emilia Maria: RO53BRDE240SV93181952400", scrie mătușa micuțului pe Facebook.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta familia la numărul de telefon 0743. 583. 058.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel