Ciutacu: "Confiscarea sediilor e doar începutul". Ce urmează

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris un mesaj prin care-și anunță sprijinul pentru jurnaliștii Antena 3 și-i anunță că va fi necondiționat alături de ei. 

"Anii petrecuți la Antena Trei au fost cei mai fructuoși, profesional, din cariera mea în televiziune. Am plecat fiindcă așa am vrut, când am vrut. Nu m-a gonit nimeni, nu m-am certat cu nimeni. Povestea cu vizionarismul meu și marile informații secrete la care aș fi avut acces mă umflă de pomană. Orice om care are creier putea intui că Voiculescu intră la pușcărie înainte să iasă Băsescu din Cotroceni. Iar laș chiar n-am fost niciodată. Ce s-a întâmplat după aia nu mai pică-n responsabilitatea mea. Eu m-am închis onorabil și-n buna pace cu oamenii ăia. Reacțiile au fost după mintea, puterea și caracterul fiecăruia dintre ei. Marea lor majoritate, perfect decente, onorabile, de bun-simț...", scrie Victor Ciutacu, pe contul său de Facebook. 

Jurnalistul România TV adaugă că "se încearcă destructurarea financiară a trustului Intact. E vizibil de pe Luna. Confiscarea sediilor e doar începutul. Vor urma și alte represiuni: retragerea bugetelor de publicitate, controale, executări silite, asediu la CNA. Știu, meschin gândind, pare-n favoarea restului pieței. Da-i o măgărie fără seamăn. Si un atentat la ideea că încă se poate vorbi liber. După Realitatea, care practic nu mai există, și Antena 3, poate urma oricine. Iar povestea cu Net-ul care va înlocui cu mare succes televiziunile pe partea utilitară de informare n-o halesc nici cu un kil de lămâi. În esență, fiindcă n-am de gând să-mi scriu memoriile pe fb și încă-s destul de tânăr ca s-o fac, dacă cei care au stat spate-n spate cu mine în toate asalturile politice scelerate cred că i-aș putea ajuta cu ceva, cu orice, sunt necondiționat alături de ei...". 

Victor Ciutacu a comentat pentru Neptun TV acest subiect: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel