Paște 2014: Câștigătoarea Masterchef propune o rețetă delicioasă

Paște 2014, rețete speciale pentru masa de Paște. Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Masterchef, a împărtășit pentru cititorii DC News o rețetă specială de Paște.

Aida Parascan ne-a dezvăluit câteva dintre secretele culinare cu ocazia Învierii Domnului. "O rețetă pe care o voi face anul acesta pentru cei mici este un brownies cu brânză", ne-a spus Aida Parascan care ne-a explicat și cum trebuie preparată o astfel de delicatesă.

Iată ingredientele și modul de preparare:

200 g cremă de brânză, 2,5 g vanilie 2 ouă, 250g zahăr fin, 110g unt, 45g cacao fară zahăr, 86 g făină cu praf de copt, 50 g alune.

Ungeți o tavă de 20 cm. Trebuie bătută brânza cu 75g zahăr și se lasă deoparte. Se bat ouăle cu zahărul rămas. Puneți untul la topit împreuna cu cacao. Când acesta s-a topit și a devenit omogen amestecați cu ouăle în mod delicat. Amestecați făina cu alunele măcinate și apoi adăugați-le la cealaltă compoziție. Puneți o jumătate de compoziție în tavă peste care turnați crema de brânză și apoi turntați și restul de compoziției peste. Coaceți la 175 de grade C timp de 40-45 minute. Masterchef Aida Parascan vă urează Poftă Bună și Paște Fericit!

VEZI ȘI: Află rețeta inițială de salată boeuf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel