Băsescu, dezlănțuit total! Atac furibund la Servicii

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat joi seară, într-o emisiune televizată, că militează pentru schimbarea cât mai repede din funcţii a prim-adjuncţilor celor două servicii de informaţii, care 's-au îmbolnăvit de putere'. 

Băsescu a declarat la B1 TV că, în momentul de faţă, s-a creat o situaţie 'anormală', în care câţiva generali au ajuns să acumuleze 'o putere formidabilă' şi vor, prin anumite măsuri, să facă un 'stat poliţienesc'.

'Militez pentru schimbarea prim-adjuncţilor la cele două servicii de informaţii cât mai repede', a declarat Traian Băsescu, în opinia căruia preşedintele Klaus Iohannis şi Parlamentul vor trebui să tranşeze 'bătălia pentru putere' a acestor instituţii până nu e prea târziu.

În context, Traian Băsescu a apreciat că proiectul de act normativ care acordă angajaţilor Fiscului acces la informaţii detaliate despre toate plăţile făcute cu cardurile în România nu aparţine Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), ci SRI, care vrea să impună 'un sistem odios de supraveghere a întregii naţiuni' şi pe serverele căruia se vor strânge toate datele.

'Eu atrag atenţia cu inovaţia ANAF că e o încălcare grosolană (...), iar ANAF nici nu ar avea capacitate să proceseze aceste informaţii, să fie clar. Oamenii aceştia s-au îmbolnăvit de putere (...) Nu văd ce să facă ANAF-ul cu aceste informaţii (...) Nu e ideea ANAF, trebuie să renunţăm la ideea de supraveghere a întregii populaţii (...) Este incredibil ce le-a dat prin cap şi asta numai pentru putere (...) Acumularea acestei puteri formidabile unora le ia minţile şi cred că au o misiune mesianică, că au drumul lor (...) şi fac un stat poliţienesc dintr-un stat care tinde să meargă spre democraţie,', a declarat Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel