Ziua verilor - 24 iulie. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru verișorii tăi

Ziua verilor - 24 iulie. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru verișorii tăi / Foto: Pixabay, de Dim Hou
Ziua verilor - 24 iulie. Mesaje de "La Mulți Ani" pentru verișorii tăi / Foto: Pixabay, de Dim Hou

În articol găsești mesaje de "La Mulți Ani" de Ziua verilor.

În fiecare an, la 24 iulie, este celebrată Ziua verilor, una dintre sărbătorile mai puţin cunoscute, relatează Agerpres. În multe familii de pe glob, verii sunt unii pentru alţii, la un moment dat în viaţă, cei mai buni prieteni. Uneori, astfel de relaţii de prietenie durează toată viaţa.

Alteori, însă, odată cu succedarea evenimentelor diferite ce-şi fac apariţia în viaţa fiecăruia, această legătură slăbeşte şi, uneori, se pierde. De aceea a fost creată Ziua verilor (#CousinsDay), care îşi propune să reaprindă şi să restabilească astfel de legături frumoase şi trainice din copilărie.

Aşadar, oriunde v-aţi afla de Ziua verilor, acordaţi-vă un minut sau două pentru a suna sau a trimite mesaje acestor rude, îndeamnă daysoftheyear.com.

Mesaje de "La Mulți Ani" pentru verișorii tăi

1. Verișorul meu, în această zi minunată în viață ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu, dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea la ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani dragă vere! 

2. Mă bucur că am un astfel de verișor ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!

3. La mulți ani, dragă vere, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătos, împlinit și fericit alături de familia ta. La mulți ani frumoși, verișorul meu!

4. Ești cel mai bun văr din lume! Poți mereu conta pe sprijinul meu! Sănătate, fericire, succes și să fii înconjurat de cei mai frumoși oameni!

5. Ciocolatele din magazine ar putea fi scumpe, iar cărțile pot să nu adauge valoare vieții tale, dar rugăciunea mea este ca tu să îți poți trăi întregul vis văr în timp ce sărbătorești această zi.

6. Dragă vere, sper ca mesajul meu să nu fie la fel de călduros ca vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!

7. Astăzi vreau sa-l felicit pe cel mai bun prieten al meu – pe verișorul meu! Vreau să te văd împlinit, cu dorințe care să-ți aducă fericirea reală.

8. Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, verișorul meu!

9. Vărul meu îți urez un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, și un sincer: La mulți ani dragă vere!

10. Dragă vere, trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ți împodobească viață și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani verișorul meu!

11. Verișorul meu, fie că dorințele tale să fie urările mele și nu te opri niciodată să încerci și nu încerca niciodată să te oprești. La Mulți Ani, vărul meu drag! Sper să ai o zi frumoasă.

12. Am fost prieteni de mici și mă bucur că prietenia noastră a rezistat în timp. Ești cel mai tare verișor din lume și mă bucur că te am.

13. La mulți ani de Ziua verilor. Da, există o astfel de zi, în caz că nu știai. Mi se pare un prilej foarte bun să îți spun cât de mult apreciez prietenia noastră. Îți doresc să fii sănătos, fericit și să ai parte doar de prieteni adevărați în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel