EXCLUSIV  Zi importantă pentru Mircea Badea. Transmite-i un mesaj - VIDEO

Mircea Badea este un fenomen. Nu are nevoie să se reinventeze pentru a-și păstra publicul. De mai bine de un deceniu, de la măsuța lui, face ce știe mai bine: rating. El nu a avut nevoie să se reinventeze. Și în direct, și în reluare, Mircea Badea reușește cu "În gura presei" să spulbere audiența, chiar dacă emisiunea sa este, uneori, după ora 0:00. Ce a avut în plus față de alți colegi de breaslă? Talent, noroc și conjuncturi favorabile.

(w670)

Vineri, 24 februarie, Mircea Badea, împlinește 43 de ani. Spunea, la un moment dat, că niciodată nu a avut o stare deosebită de ziua lui, nu înțelege de ce un astfel de eveniment este așa de special în viața unui om.

 (w670)

Mircea Badea face emisiuni în direct, zilnic, din 1994. Au trecut mai bine de două decenii și deși cantitatea de uzură este mare, iată-l tot aici, în fiecare zi, cu telespectatorii săi. Practic tinerii au crescut cu el. Trăiește într-un nivel ridicat de stres și consum constant, într-un ritm căruia mulți nu i-au făcut față. La un moment dat, a avut trei emisiuni! A fost singurul om de televiziune care a avut pe mână trei emisiuni pe zi! Despre Mircea Badea se poate vorbi zile în șir, se pot scrie multe rânduri și tot nu ar fi suficient. Probabil că nu este cadou mai potrivit decât să îi urmăriți în continuare emisiunile - la Radio Zu și Antena 3.

(w670)

Redacția DC News îi urează "La mulți ani" și vă invită să răspundeți la următoarea întrebare: "Ce îi urați lui Mircea Badea?". Sondajul îl găsiți AICI.

[citeste si]

De 20 de ani în presă

Mircea Badea a absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică, a debutat la Radio Total, în 1993. La televiziune și-a început activitatea, în 1994, cu emisiunea "Bună Dimineața, România!", alături de prietena sa Teo Trandafir, la Tele7 abc. Au urmat "Dimineața devreme" și "Teo și Mircea Șou" la Antena1. A avut și un format de emisiune nocturn, iar apoi, prin 2004, Mircea Badea începe aventura cu emisiunea "În gura presei", la Antena 3.

(w670)

Momente memorabile cu Mircea Badea

În încheiere vă invităm să revedeți momente memorabile cu Mircea Badea.

Mircea Badea, în 2014: "Îi recomandasem zilele trecute unui prieten un film care se numeşte Lord of War, cu Nicolas Cage. Filmul este absolut senzaţional, cred că l-am mai invocat de câteva ori pentru că mi se pare foarte bun. Am rezonat foarte adânc, m-am regăsit în concluzia celui mai mare traficant de arme pentru că despre asta era vorba, care sună aşa - 'Dacă vrei să supravieţuieşti, nu te duce niciodată la război, mai ales cu tine însuţi!'. M-am luptat destul în viaţa asta cu mine însumi, acum îmi propun să fac pace."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel