WordPress a câștigat procesul cu producătorul ColonHelp

Screen Shot 2013-03-01 at 4.32.52 PM
Screen Shot 2013-03-01 at 4.32.52 PM

Justiția a respins ca neîntemeiată cererea companiei, care este obligată, în urma procesului, la plata a 2.500 de dolari drept cheltuieli de judecată, a declarat avocata apărării, Cristina Vasiesiu.

În vara lui 2011, blogul Insula Îndoielii, găzduit de platforma WordPress, a publicat un material critic la adresa suplimentului alimentar ColonHelp. Un an mai târziu, în mai 2012, blogul a publicat un al doilea material critic pe subiect.

După cel de-al doilea material, producătorii au decis să-l cheme în judecată pe blogger, "pentru denigrarea și defăimarea produsului și contrafacerea mărcii". Cum bloggerul nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, Zenyth Pharmaceuticals a dat în judecată firma ce deține platforma WordPress, Automattic Inc.

Compania a dorit ca instanța să oblige Automattic Inc. să închidă blogul Insula Îndoielii sau să dezvăluie identitatea autorului său, de la care a pretins inițial daune în valoare de 100.000 de euro pentru prejudiciile aduse companiei, informează sursa citată.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în recurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel