WhatsApp - CARREFOUR, precizare după șmecheria cu 500 de dolari

Carrefour a reacționat după ce, în numele companiei, oamenii au primit mesaje prin care li s-a spus că pot câștiga 500 de dolari.

Carrefour nu a lansat oferta online „Carrefour oferă Voucher de cumpărături gratuit 500 de dolari pentru a sărbători aniversarea a 11 ani". Din acest motiv, este bine să nu dați click atunci când vi se pare că o ofertă este suspectă.

"În legătură cu mesajele online frauduloase apărute pe Facebook și WhatsApp, în care este folosit numele companiei Carrefour, dorim să subliniem câteva aspecte importante.

Compania Carrefour nu a lansat oferta online „Carrefour oferă Voucher de cumpărături gratuit 500 de dolari pentru a sărbători aniversarea a 11 ani" și se distanțează ferm de astfel de modalități de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea mesajului.

VEZI ȘI: CARREFOUR, LIDL, FRAUDĂ pe WhatsApp: Cumpărături GRATUITE. Facebook A BLOCAT mesajul

Mai mult, recomandăm tuturor clienților să nu dea curs acestor mesaje, sa nu participe la campanie și să nu își divulge datele personale.

[citeste si]

De asemenea, reamintim clienților noștri să utilizeze întotdeauna surse sigure de informare sau participare la concursuri, website-ul companiei www.carrefour.ro, pagina noastră oficială de Facebook", a transmis Carrefour.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel