Vrancea: Igor Bergler, invitat de onoare al Târgului de carte de la Focşani

Scriitorul Igor Bergler, autorul romanelor 'Testamentul lui Abraham' şi 'Biblia pierdută', este invitat de onoare al Târgului de carte de la Focşani, unde va fi prezent, joi, pentru întâlniri cu cititorii şi o sesiune de autografe.

'În a doua zi a târgului de carte, avem invitat special pe domnul Igor Bergler, care ne face deosebita onoare de a participa la evenimentul nostru. Dânsul a scris cel mai bine vândut roman din ultimii 20 de ani, 'Biblia pierdută', iar cel de-al doilea roman, 'Testamentul lui Abraham', este cea mai bine vândută carte românească din ultimii 30 de ani.

Alături de Mircea Cărtărescu, Igor Bergler este singurul autor român contemporan care a depăşit graniţele României ca notorietate, drepturile pentru cărţile sale fiind cumpărate în 31 de ţări. Am venit în întâmpinarea dorinţei cititorilor noştri şi sperăm să fie o surpriză plăcută pentru comunitatea noastră', a declarat, pentru AGERPRES, managerul Bibliotecii Judeţene 'Duiliu Zamfirescu' Focşani, Raluca Boian.

Potrivit acesteia, cărţile lui Igor Bergler care se regăsesc pe rafturile bibliotecii judeţene au avut foarte mare priză la public. ' 'Testamentul lui Abraham' a circulat în ultimul an de peste 70 de ori, iar 'Biblia pierdută' de peste 45 de ori, ceea ce reprezintă o solicitare destul de mare din partea publicului', a precizat Boian.

Igor Bergler va fi prezent şi la standul editurii unde a fost tipărită ultima sa carte, iar de la ora 16,00 va oferi autografe cititorilor. În perioada 31 octombrie - 3 noiembrie, Biblioteca Judeţeană 'Duiliu Zamfirescu' organizează, la Sala Balada din Focşani, un târg de carte care va cuprinde întâlniri cu scriitorii, vernisări de expoziţii, lansări şi prezentări de carte, ateliere pentru părinţi şi copii şi ateliere interactive de lectură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel