Vot diaspora. Radu Buzăianu, comentariul zilei despre referendum

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Radu Buzăianu, realizatorul emisiunii ”Bună, România!”, a făcut un comentariu interesant vizavi de referendumul pentru redefinirea familei.

Jurnalistul s-a referit la românii din diasproa care au mers la vot.

”Am remarcat ca exista aceasta curiozitate. Cum a votat diaspora. Erau toti innebuniti, ca stai, ca sunt cozi, dar cel mai probabil voteaza "nu". Cam cat de nebun putea sa fie un om de sa faca pe drum ore, sa stea la cozi ore ca sa voteze "nu"? Apoi, ca stai ca din 3 milioane, 100 000 nu sunt reprezentativi. Am inteles. Daca vin in Piata Victoriei sunt reprezentativi. Daca voteaza altfel decat ni s-a explicat noua ca trebuie... sunt o mana de oameni. Superb. Ca Nesu. Un exemplu de fel de a trece printr-o viata cumplita. Voteaza altfel decat ni s-a explicat? Tabaram cu injuraturile pe el. Marcel Iures, un actor mare. Vorbeste altfel decat ni s-au explicat noua ca stau lucrurile? Mai lasati-ne cu acest actoras mediocru. Diversitate, nu? :))

Dar sa ne intoarcem la cifrele de jos. Daca excludem prezidentialele cand a iesit presedinte Iohannis si campania a fost centrata pe diaspora, e cea mai mare prezenta la vot a lor din istorie. Dar la acele prezidentiale au participat din diaspora ambele tabere.

Aici acestia sunt o singura tabara. Ce voiam eu sa va intreb, de ce credeti ca au tinut neaparat sa fie prezenti votand asa oameni din tari in care lgbt face ce urmeaza sa se intample si la noi?”, a scris Radu Buzăianu pe Facebook.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel