"Vocea Rusiei" câștigată de un călugăr ortodox-VIDEO

Ediția de anul acesta de la "Vocea Rusiei" a fost câștigată de un călugăr, care este şi preot al Bisericii Ortodoxe Ruse. Acesta a interpretat melodia "Per Te", un cântec italian din anii '60, care a câştigat Festivalul de la Sanremo.

Călugărul în vârstă de 28 de ani, pe numele religios "Photios", a cucerit nu numai publicul rus, ci şi internetul. El a fost votat de 76% dintre telespectatori, provocând o surpriză uriaşă pe reţelele de socializare.

Melodia pe care şi-a ales-o, "Per Te" ("Pentru Tine") câştigase acum mai bine de 50 de ani Festivalul de la San Remo, iar după aceea, melodia italiană a devenit şi mai populară cu ajutorul cântăreţului american Josh Groban.

[citeste si]

Tânărul călugăr, care serveşte şi ca preot în Biserică, potrivit regulilor Bisericii Rusiei, a dezvăluit că apariţia sa în cadrul concursului de muzică a fost şi un "truc promoţional". "Faptul că eu am urcat pe scenă a încântat şi, totodată, surprins audienţa. Oamenii nu se aşteptau la aşa ceva, voiau doar să se distreze şi să se relaxeze ... Şi, dintr-o dată, apare un preot... care pare să le reamintească brusc de existenţa conştiinţei, a sufletului, dar şi a păcatului", a mai spus călugărul, al cărui nume real este Vitali Mocealov.

Muzica pop şi muzica de operă nu sunt străine tânărului monah, despre care acesta spune că i-au îmbunătăţit abilităţile vocale. El a înregistrat şi două albumuri şi cântă pe scenele din regiunea Kaluga, unde se află parohia pe care o slujeşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel