VOCEA ROMÂNIEI Mihnea Vîlceanu, un om fabulos pe scena de la PRO TV video

Scutaru Cristina / 05 oct 2018 / 21:27 Salveaza PDF Comentarii
Vîlceanu Mihnea
Descriere foto: Vîlceanu Mihnea

VOCEA ROMÂNIEI: Mihnea Vîlceanu este un luptător. În urma unui accident, viața l-a aruncat într-un scaun cu rotile, dar l-a înălțat prin vocea care i-a fost dată. 

Mihnea Vîlceanu este un tânăr ambițios și talentat, altfel nu ar fi venit la VOCEA ROMÂNIEI. A reușit să capteze toată atenția și nu prin faptul că se află în scaun cu rotile, ci prntru modul în care cântă. Smiley și Andrei au întors scaunele. Irina Rimes a mers pe scenă pentru a-l îmbrățișa.

Mihnea Vîlceanu a făcut ceva ce puțini reușesc să facă: a ridicat sala în picioare... tocmai el care se află în scaunul cu rotile. S-a dovedit încă o dată că limitele ni le impunem doar noi. Alte limite nu există. Mihnea Vîlceanu ne-a oferit tuturor o lecție de viață.

”Mi se pare că ai cântat cu patos! Ne-ai făcut să ne ridicăm de pe scaune. Ești un adevărat artist. Am nevoie de un om care transmite atâta emoție prin cântat”, a spus Andra.

”M-am întors pentru că am văzut reacția necontrolată a publicului. Mă ghidez mult după reacțiile celor din sală. Ai ridicat publicul în picioare”, a adăugat Smiley.

”Vă mulțumesc enorm pentru cuvintele frumoase. Să știți că vă respect pe toți cei care sunteți în fața mea. Sunteți niște oameni extraordinari. M-ați influențat de-a lungul vieții”, a replicat tânărul.

Mihlea Vîlceanu va merge mai departe, la VOCEA ROMÂNIEI, cu Smiley. Părinții i-au fost alături și au transmis o explozie de bucurie când au văzut că fiul lor a cucerit pe toată lumea!


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24