Vloggerul Colo, anchetat de Poliţia Capitalei. "Îmi cer scuze. Respect toate femeile" - prima reacţie a tânărului

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut sub numele de Colo, a postat un nou clip pe canalul său de Youtube, pentru a-şi cere scuze după afirmaţiile făcute anterior cu privire la întreţinerea unor relaţii intime cu o minoră. 

"Respect toate femeile. Îmi cer scuze"

Vloggerul Alexandru Bălan a postat un nou clip pe canalul său de youtube, în care a explicat contextul în care fuseseră făcute afirmaţiile anterioare şi în care şi-a cerut scuze. 

"A fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău", şi-a început vloggerul noul clip. 

"Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment de acum câţiva ani. Îmi cer scuze în mod public pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire. Vă spun sincer, respect toate femeile, pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din lume. Sunt împreună cu o fată de şase ani de zile, Alexandra, este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea", a mai spus Colo. 

VEZI ŞI Vlogger cu 850.000 de abonați, despre o minoră: Merită violată. Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel