Vintilă - Dragnea, delir în avion. DJ-ul Silviu Andrei, reacție de milioane

Silviu Andrei
Silviu Andrei

DJ-ul Silviu Andrei a reacționat după schimbul de replici dintre Marius Vintilă și Liviu Dragnea în avion.

Omul din echipa lui Dan Capatos, care se ocupă de partea muzicală a emisiunii Xtra night show, a avut o poziție echilibrată vizavi de acest subiect. A spus că nu este fanul lui Liviu Dragnea, dar Marius Vintilă a greșit în modul său de a proceda în avion.

[citeste si]

"Pentru a ne lamuri de la inceput, nu-s fanul lui Dragnea. Sunt adeptul unui principiu. Cu Marius Vintila mă știu de 22 de ani. Am avut o perioada o emisiune impreuna la ProFM prin 95. Un om de radio talentat.

Am citit ca i-a "explodat" in fața cu reproșuri lui Dragnea, taman in avion. Doi pasageri aflati in acelasi avion. In avion nu conteaza cine esti, ce job sau ce caracter ai. Esti pasager. Un simplu pasager. Si eu am zburat cu diversi politicieni in avion. Unii imi erau pe plac, altii nu. Nu mi-am permis să-i deranjez pe cei ce-mi displaceau. Nu mi-am permis sa cert pe cineva.

Vintila a facut-o cu Dragnea in mod obraznic si gratuit. Consider ca votul este singurul instrument care trebuie sa decidă evolutia sau involuția unui om politic intr-o țară democratică sau daca situatia intra in zona penalului justitia să-si faca datoria. In orice caz, nu așa, nu în acest fel. Nu hăituind oameni pe strada, in locuri publice. Nu în felul in care a procedat Vintila. Golănește", a scris Silviu Andrei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel