VIDEO Angajații unui spital din țară au ieșit în fața unității medicale. Semnalul transmis

FOTO: CJ Harghita
FOTO: CJ Harghita

Aproximativ 150 de angajați ai unui spital din România au ieșit în curtea instituției medicale pentru a trage un semnal de alarmă. 

Deși vremea nu a fost favorabilă, în jur de 150 angajați ai Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc s-au strâns în curtea spitalului, formând un cerc mare cu mâinile unite și apoi ridicate, pentru a atrage atenția asupra importanței actului de îngrijire curat și sigur, care se realizează având mâinile curate.

„Într-o instituție sanitară realizarea igienei mâinilor este importantă în fiecare zii și în fiecare minut, nu numai de Ziua Mondială a Igienei Mâinilor. Cu toate acestea este necesară marcarea acestui eveniment, pentru că igiena mâinilor este esențială în munca noastră și în prevenția infecțiilor" – a declarat dr. Konrád Judit, managerul spitalului.

Pe parcursul săptămânii în holul spitalului susținut de Consiliul Județean Harghita funcționează un stand, unde cei de la SPIAAM oferă informații despre metodele corecte de realizare a igienei mâinilor, iar cei care doresc, pot să-și testeze tehnica corectă de realizare a acesteia cu ajutorul Bug Box-ului (un aparat cu UV).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel