VICTORIE pentru Carmen Brumă. Cine a venit să o susțină-FOTO

Carmen Brumă a câștigat locul 1 la echipe mixt la BUCHAREST INTERNATIONAL 10 K.

Vedeta a avut parte de un susținător surpriză, mai precis pe fiul ei, Vlăduț.

Carmen Brumă a publicat o fotografie de suflet de la eveniment. "Cea mai frumoasă imagine de azi pentru mine! Vlăduț a venit să o aplaude pe mami pentru că a câștigat LOCUL 1 la echipe mixt la BUCHAREST INTERNATIONAL 10 K", a scris Carmen Brumă în descrierea imaginii.

(w670)

Competiția a avut loc duminică

Ediţia a treia a cursei de alergare Bucharest International 10 K, creată la iniţiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diţă, s-a desfăşurat duminică.

[citeste si]

Competiţia s-a desfăşurat pe traseul: START – Bulevardul Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Şos. Kiseleff (locală – cu întoarcere pe banda I de circulaţie din Piaţa Presei Libere, porţiunea situată între Şos. Kiseleff mediană şi locală, pentru a permite întoarcerea participanţilor) – Şos. Kiseleff de la Piaţa Presei Libere către Arcul de Triumf (mediană) – Arcul de Triumf (ocolire prin dreapta pe sensul de alergare) – Şos. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei (până la intersecţia cu strada Ştirbei Vodă şi întoarcere pe Calea Victoriei – Piaţa Victoriei – Şos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan – FINISH.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel