Victor Ponta, anunț sumbru pentru România: Vine furtuna economică

 Victor Ponta a comentat, marți seara,  situația politică internă, afirmând că "sută la sută vine furtuna economică".

"Le-am stricat niste blaturi si ma bucur de chestia asta. Ceea ce este cel mai important si ce am incercat sa stric si eu, ce a incercat si domnul Tariceanu, este acest dolce far niente, domne', dupa 27 mai, doamna Dancila a scapat de Dragnea, deci mergem mai departe la fel.

A fost cel mai prost rezultat din istoria PSD. Apoi, au venit, l-au luat cu duba pe Dragnea. Dupa care, au devenit toti curajosi, cum a fost dupa ce a fugit Ceausescu cu elicopterul, stiti ca toti din CC s-au declarat antiCeausisti: Bobu, Postelnicu, Dascalescu. Dar dupa aia nu au ramas tot ei la putere. Aici au ramas si nu s-a schimbat nimic.

Vezi și: Daniel Zamfir, atac la Victor Ponta: Ăsta-i şarpele pe care Călin Popescu Tăriceanu l-a băgat în casa noastră

Am avut o singura discutie cu doamna Dancila pe aceasta tema, i-am spus sa schimbe guvernul, programul de guvernare. A zis "da, da, da", dar nu a mai schimbat. Domnul Tariceanu i-a spus acelasi lucru, suntem in colaps bugetar. Sigur, mai da Teodorovici 50 de lei la pensie, ca impuscatu'... Nu s-a schimbat nimic", a explicat Victor Ponta la Realitatea TV.

"Asta seara, nu avem un guvern care sa poata sa functioneze. Tot in aceasta seara, doua agentii de rating international au spus acelasi lucru: va duceti in cap cu Romania.

Problema este urmatoarea: nu mai sunt bani, nici nu o sa avem bani, nu avem un program economic si nu avem pe cineva care sa ne pregateasca pentru furtuna. Eu sunt convins ca furtuna economica vine. Suta la suta vine", a completat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel