Victor Ciutacu tună și fulgeră: E de bun simț să știi cum funcționează țara

Victor Ciutacu a scris pe Facebook un text extrem de dur după ce parlamentul a votat legea care interzice fumatul în spații publice. 

După apariția știrii legate de votul din Parlament, pe internet, mulți oameni și-au exprimat mulțumirea că vor scăpa de fumul de țigară din spațiile publice. Însă, legea nu se va aplica acum.

”În loc să vă bucurați ca focile că s-a dat stingerea la țigări, ați putea citi. Dacă ați face-o, ați afla că o lege nu intră-n vigoare niciodată imediat cum o adoptă parlamentul, că nu-i ca la împreunare. Ci trebuie înainte promulgată de președinte. Dacă nu cumva e atacată la Curtea Constituțională, cum ar fi și normal să se întâmple. Dar sunteți mult prea proști și plini de sinele vostru limitat să vă stricați ochii pe tehnica legislativă. Deși e o chestie de bun simț să știi cum funcționează țara ta. Pardon, uitasem că sunteți și nesimțiți. Din nefericire, sunt nevoit să împart același aer cu voi. Din fericire, am, de bine, de rău, posibilitatea selecției”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel