Victor Ciutacu, remarcă tristă în vacanță: Ori ne-am senilizat, ori...

Victor Ciutacu, aflat în vacanță, se declară uimit de atitudinea pe care o au copiii mici ai vremurilor actuale și se întreabă dacă nu cumva "ori ne-am senilizat, ori s-a schimbat (în) rau rasa umană".

"Nu stiu, ori ne-am senilizat, ori s-a schimbat (in) rau rasa umana. Am avut si noi copil mic, ca nu l-a nascut direct de 1,80, da' parca n-a facut ca toate loazele. Astia din zilele noastre urla din senin de zici ca-i taie pentru pranz si au ceva animalic in priviri. Parca-s fiare scapate-n comunitate...", a scris, luni, pe contul său de socializare, Victor Ciutacu, jurnalist România TV.

Acesta a încheiat însă postarea într-un mod optimist, precizând într-un post-scriptum: "Stiu, ai vostri-s minunati".

Astfel de manifestări ale copiilor mici în societate, la care face aluzie și Ciutacu, sunt întâlnite frecvent. De altfel, și profesorul universitar Ion-Ovidiu Pânișoară, doctor în Științe ale Educației în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, analizând astfel de atitudini ale copiilor, semnala că o "criză" la un copil nu apare pur și simplu, ci ea „crește" încetul cu încetul, fiind ignorantă de către părinți.

Deși ideal este a se evita pe cât posibil a se ajunge la o astfel de manifestare, profesorul Pânișoară explica ce trebuie făcut în momentul în care "criza" s-a instalat.

Citește AICI sfatul profesorului universitar Pânișoară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel