Victor Ciutacu: Presa se va desființa. O să pună lacătele și pe tv

Victor Ciutacu lansează un scenariu devastator pentru presă. Jurnalistul este de părere că nu se poate vorbi despre o relansare, ci despre o desființare a presei.

"Mi-e teamă nu că presa se va reseta, ci că se va desființa. Forțat au ba, spectrul închiderii unor televiziuni, cu justificarea convenabilă a lipsei de performanță economică, e cât se poate de real. După ce au rezolvat presa scrisă, iar aici e încununarea eforturilor distructive ale lui Băsescu, o să pună lacătele și pe tv. E o fervoare dementă în acest sens", spune Victor Ciutacu într-un interviu acordat recent.

Klaus Iohannis, în comparație cu Traian Băsescu

Cât despre fostul și respectiv actualul președinte, ziaristul mai zice: "Băsescu e politician, Iohannis e o fantoșă. Primul e personaj, al doilea e o hologramă. În Băsescu s-a investit construindu-se pe un schelet existent. La Iohannis lipsește baza. Băsescu a dus bătălii politice. Iohannis a primit totul pe tavă. Iohannis după 100 de zile? Același dinainte. Gol de conținut, dar arogant fără motiv, atitudine superior-obraznică nejustificată de ceva care să stea în picioare, inadecvat, inconsistent, aparență de elefant în magazinul de porțelanuri. Credeți că de tâmpiți muncesc securiștii și detașații lor în presă s-o facă personaj pe nevastă-sa? E altă strategie. Atenția trebuie abătută de la nefericitul personaj pe care ni l-au impus. Cu cât se vede Carmen mai des, cu atât mai mult și mai eficient e să-l ții ascuns pe Klaus. Altfel, omului i se hrănesc din plin zilele astea vanitatea patologică și cinismul înspăimântător", scrie Psnews.

VEZI ȘI: Iohannis a refuzat să îi acorde un interviu lui Ciutacu. "Scuză penibilă și tactică de campanie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel