Victor Ciutacu, aproape de a fi actor! De ce nu a mai jucat într-un film

Victor Ciutacu a povestit pe Facebook momentul în care a fost aproape de a fi actor, însă o decizie importantă l-a ținut departe de platourile de filmare.

”Cum mi-am ratat debutul fulminant in cinematografie

Acum doi ani si olecuta, regizorul si amicul meu Serban Marinescu ma onora cu o propunere tentanta: sa apar in viitorul sau film, pe post de mine insumi. Trebuia sa tragem, in studioul Antenei 3, o bucata de interviu, Vorbe grele cu Florin Zamfirescu. Asta ca tot nu reusisem sa-l am invitat smile emoticon

Aranjamentul fiind facut, mai trebuia doar sa filmam. Numai ca, aproape spontan, in saptamana dinaintea filmarii, am acceptat oferta Romania TV.

Si, pentru ca am plecat instantaneu, am ales sa nu fiu curva. Intelegerea din partea noului loc de munca exista. Puteam amana plecarea si anuntul ei cu o saptamana, mai dadeam o emisie, trageam si scena de film si gata. Da' mi s-ar fi parut unfair, chiar un soi de inselaciune. Si n-am avut (nici acum n-as avea) puterea si lipsa de caracter s-o fac.

Asa au ramas cinematografia mondiala si reclamele la faianta fara un rival serios pentru George Clooney. Dar apreciez ca filmul va incepe sa ruleze in cinematografe de ziua mea.

Merci inca o data, Serbane!”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel