Victor Ciutacu: Afirmațiile lui Băsescu din ultimele zile nu sunt false

Victor Ciutacu a spus că a urmărit interviul pe care Traian Băsescu l-a acordat, luni seară, într-o emisiune de la B1 TV și a tras câteva concluzii.

Realizatorul emisiunii "Ediția de seară" a zis că declarațiile recente ale fostului președinte nu sunt false, dar a făcut o precizare.

"Băsescu e ipocrit și lipsit de caracter, nu crede în nimic și ajunge să urle împotriva abuzurilor doar când îi ajunge lui funia la par. Dar toate astea la un loc nu implică și că afirmațiile lui din ultimele zile sunt false.

Deci, da, ceea ce se întâmplă acum, olimpiada denunțurilor combinată cu suprapopularea centrelor de detenție preventivă, n-are nici o legătură cu justiția. Și, da, instituțiile de forță ala așa-zisului stat de drept comit niște abuzuri incalificabile. Și, iar da, se lucrează-n draci prin acoperiți infiltrați la vârful sistemului judiciar și în casta avocaților. Și, nu în ultimul rând, da, presiunea mediatică, suprapusă peste hei-rup-ul penibil și dezgustător al purtătorilor de cătușe, transformă orice suspect în vinovat din oficiu. Numai că toate mizeriile astea au fost dezvoltate și perfecționate în regimul lui, de oamenii lui, pe pielea celor care-l enervau pe el. Acum diferă amploarea și identitatea țintelor...

P.S. Am făcut ieri seară, după multă vreme, efortul de a-l asculta două ore. Chiar și așa bătrân și penibil, suferind drama că nu-i mai răspunde lumea și a ajuns să vorbească doar cu secretarele, tot e personaj în comparație cu tristu' ăsta care-i fericit că-i dă lumea like-uri pe facebook", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Traian Băsescu: Eu cred în JUSTIŢIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel