Vicepreşedintele CJ Olt, acuzat că a provocat un accident soldat cu un mort, cercetat în libertate

Marius Oprescu
Marius Oprescu

Marius Oprescu, vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, va fi judecat în stare de libertate, a decis, sâmbătă Judecătoria Slatina. Acesta este învinuit de ucidere din culpă după ce a fost implicat într-un accident rutier cu mai multe victime, dintre care una a decedat la spital.

 Marius Oprescu fusese reţinut, joi seară, pe 24 de ore, pentru ucidere din culpă, în baza unei ordonanţe emise pe numele său de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind introdus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, vicepreşedintele CJ fiind implicat într-un accident rutier în Piatra Olt, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite şi una a decedat la trei săptămâni de la producerea accidentului.

 Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt a fost implicat, în 3 octombrie, într-un accident rutier în Piatra Olt, unde maşina pe care o conducea, o Toyota Hilux aparţinând CJ, a lovit o căruţă în care se aflau patru persoane - un bărbat de 34 de ani, două femei şi un copil de 13 ani.

 În urma impactului, bărbatul aflat în căruţă a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Slatina, unde a murit după 19 zile de spitalizare, respectiv marţi, 22 octombrie.

 Avocatul familiei bărbatului decedat susţine că se încearcă muşamalizarea acestui caz, în condiţiile în care Spitalul de Urgenţă din Slatina, unde a fost dus Oprescu pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, nu ar fi fost respectat protocolul în acest caz.

 Vineri seara, după ora 20.30, au expirat ordonanţele de reţinere emise joi seara de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina pentru vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache, şefa UPU, medicul Ecaterina Buzău şi o asistentă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel