Vezi cum i-au trecut Elenei Udrea durerile de genunchi

Elena Udrea a dezvăluit miercuri seara cum a scăpat de durerile de genunchi.

Deputatul de Roman a mărturisit că din cauza orelor de lucru și a curelor de slăbire pe care le-a ținut s-a confruntat cu dureri puternice de genunchi.

Pentru a scăpa de aceste probleme, Elena Udrea a mers la Băile Boghiș, unde după cinci ședințe a scăpat de durerile la genunchi. Apa de la Băile Boghiș are proprietăți incredibile, a spus fostul ministru în ediția de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv, moderată de Rareș Bogdan.

Despre stațiunea Băile Boghiș

Staţiunea termală Băile Boghiş este situată în partea de nord-vest a României, în comuna Boghiş, Judeţul Sălaj, în depresiunea Barcăului, pe valea pârâului cu acelaşi nume, între Munţii Plopiş şi Piemontul Şimleului. Cele mai importante oraşe din apropierea Băilor Boghiş sunt Cluj-Napoca - situat la 135 de km, Zalău - situat la 45 de km şi Şimleu-Silvaniei - situat la 15 km. Din studiile de mediu reiese că staţiunea se află într-un cadru ambiental fără factori poluanţi.

Stațiunea este alimentată de trei foraje cu apă rece (potabilă) și trei foraje cu ape minerale sulfuroase, sodice, bicarbonatate și termale, la temperatura de +42 grade Celsius, folosite în tratarea: deficiențelor locomotorii, sistemului nervos periferic, artrozelor, poliartrozelor, a bolilor ginecologice, a colitelor biliare și a litiazelor renale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel